3 pytanka. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 3 pytanka. (/Temat-3-pytanka-68224) |
3 pytanka. - Kzn - 22-04-2013 19:11 Siemanko. Mam do was 3 pytania odnośnie FireShop. 1. Jak mogę sprzedać swój produkt w tym shopie? 2. Do kogo się zgłosić ? 3. Czy można zrobić tak, że poradnik będzie dostępny w wersji Ang. i będę sprzedawał innym userom FC ? RE: 3 pytanka. - yazir - 22-04-2013 19:13 1. Tak 2. Artur 3. Prawdopodobnie tak. RE: 3 pytanka. - MartinS - 22-04-2013 23:51 Z tego co wiem to FireShopem zajmuje się Awartis. Do niego zgłaszaj. RE: 3 pytanka. - Diqtion - 23-04-2013 00:45 1. Jak mogę sprzedać swój produkt w tym shopie? Wystarczy wysłać wiadomość e-mail o treści zawierającej: nazwa po polsku i angielsku, cena w $, login autora na FC pod adres [email protected] 2. Do kogo się zgłosić ? Tak jak pisałem już wcześniej do Patryka - [email protected] 3. Czy można zrobić tak, że poradnik będzie dostępny w wersji Ang. i będę sprzedawał innym userom FC ? Jak najbardziej, również tak jak pisałem w pierwszym punkcie jest możliwość sprzedaży wśród rodaków, bądź na zagraniczny rynek. 3 pytanka. - Artinesse - 02-03-2018 01:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |