Typerskie DEJA VU! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typerskie DEJA VU! (/Temat-Typerskie-DEJA-VU-68213) |
Typerskie DEJA VU! - Optimum00 - 22-04-2013 15:46 Witam. Postanowiłem zrobić tutaj konto i dzielić się swoimi typami użytkownikom, a raczej typerom. W bukmacherce siedzę od kilkunastu lat i mam ogromne doświadczenie. Specjalizuje się w sportach amerykańskich oraz piłce europejskiej, a także siatkówce polskiej. Na początku będę podawał typy, a potem zobaczymy co z tego wyniknie. Podkreślę, że żyję z bukmacherki, spłacam rachunki i raty dlatego cały czas muszę być na dodatnim wskaźniku. Podliczenia będą co tydzień (od dzisiaj zaczynam, więc od poniedziałku 22.04 - poniedziałku 29.04). Będę również pisał zysk "na czysto" oczywiście. Więc zaczynamy! Pozdrawiam. RE: Typerskie DEJA VU! - Mksuzi - 22-04-2013 15:59 No zobaczymy na co cię stać. Powodzenia. RE: Typerskie DEJA VU! - Optimum00 - 22-04-2013 16:32 W dzisiejszym dniu podam Wam 2 typy. #1 / Liga: siatkówka- Orlen Liga / Mecz: Dąbrowa Górnicza - Trefl Sopot / Typ: Trefl +1.5 / Kurs: 1.75 #2 / Liga: piłka nożna- Primera Division / Celta Vigo - Zaragoza / Typ: powyżej 6.5 kartki / Kurs: 1.70 Na noc będzie jeszcze jeden typ. RE: Typerskie DEJA VU! - Optimum00 - 22-04-2013 16:58 (22-04-2013 15:46)Optimum00 napisał(a): Witam. Postanowiłem zrobić tutaj konto i dzielić się swoimi typami użytkownikom, a raczej typerom. W bukmacherce siedzę od kilkunastu lat i mam ogromne doświadczenie. Specjalizuje się w sportach amerykańskich oraz piłce europejskiej, a także siatkówce polskiej. Na początku będę podawał typy, a potem zobaczymy co z tego wyniknie. Podkreślę, że żyję z bukmacherki, spłacam rachunki i raty dlatego cały czas muszę być na dodatnim wskaźniku. Podliczenia będą co tydzień (od dzisiaj zaczynam, więc od poniedziałku 22.04 - poniedziałku 29.04). Będę również pisał zysk "na czysto" oczywiście. Wszystkie kursy są od bukmachera bet365, w którym gram od kilku lat już i dla niezdecydowanych gorąco POLECAM tylko tego buka bo uważam, że jest to na ten dzień najlepsza i gwarantująca najlepsze możliwości firma zakładów bukmacherskich. Typerskie DEJA VU! - Coristo - 22-04-2013 17:20 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |