Tlumaczenie emaila od lockerz[chyba automat] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Tlumaczenie emaila od lockerz[chyba automat] (/Temat-Tlumaczenie-emaila-od-lockerz-chyba-automat-6808) |
Tlumaczenie emaila od lockerz[chyba automat] - SupeRLokeR - 08-05-2010 16:36 Cytat:Thanks for contacting Lockerz! Please read over the issues below and RE: Tlumaczenie emaila od lockerz[chyba automat] - tymonowy - 08-05-2010 17:00 ja wysłałem dzisiaj emaila do lockerz w sprawie tego , że nie mogę się zalogowac i odpisali mi identycznie RE: Tlumaczenie emaila od lockerz[chyba automat] - Baczex - 08-05-2010 17:30 To jest odpowiedź z automatu, a nie odpowiedź na twój mail, także oczekuj bo ja od paru miesięcy na odpowiedzieć czekam i teraz na kolejny już 2 dzień RE: Tlumaczenie emaila od lockerz[chyba automat] - Satan - 08-05-2010 19:39 Cytat:Dziękujemy za kontakt z Lockerz ! Prosimy przeczytać do końca poniższe kwestie, RE: Tlumaczenie emaila od lockerz[chyba automat] - SupeRLokeR - 08-05-2010 19:42 o żal a jednak automat + dla ciebie szatanie ;p |