![]() |
Wypłacalne Buxy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wypłacalne Buxy (/Temat-Wyplacalne-Buxy-67988) |
Wypłacalne Buxy - japoneczka - 17-04-2013 12:28 Najlepszy sposób zarabiania i przede wszystkim sprawdzony to reklamy zagraniczne.Zarabia się na ich oglądaniu,trwają od 3sekund do 10sekund. Zarabiam na nich od 4 miesięcy i zainteresowanych zapraszam na mojego bloga gdzie mogą zobaczyć potwierdzenia moich wypłat. praca-zarabiaj-online.blogspot.com/ Tam również można znaleźć info co to są za strony i gdzie ich szukać. Są to przede wszystkim strony sprawdzone i wypłata gwarantowana.Sama przerobiłam kilka nieuczciwych stron z których nie otrzymałam zapłaty i takich nikomu nie polecam bo i po co. Pozdrawiam i życzę wysokich zarobków. RE: Wypłacalne Buxy - PooL - 17-04-2013 14:50 Wow. Poszalałeś zrobiłeś bloga z tym o czym wszyscy wiedzą. Brawa dla ciebie ! ![]() RE: Wypłacalne Buxy - Pablo1979 - 17-04-2013 14:57 oj tam oj tam dziewczyna chciała się zareklamować pewnie parę wejść uzyska ![]() RE: Wypłacalne Buxy - PooL - 17-04-2013 15:11 Co racja to racja ![]() Wypłacalne Buxy - Hybrid1990 - 12-02-2021 22:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |