Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
gagabux coś nie bangla - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: gagabux coś nie bangla (/Temat-gagabux-cos-nie-bangla-6798)

Strony: 1 2

gagabux coś nie bangla - Popos - 08-05-2010 12:54

nie wiem o co chodzi.
jestem nowym urzytkowikiem serwisu gagabux.com, wchodze w tą zakładkę z reklamami klikam na link , wyskakuje czerwona kropa , tez ja klikam czekam az najdzie w pasku 100% i wyłaczam karte z reklama. jednak ze nie nalicza mi cencikow ( gdy odswiezam strone z linkami pokazuje jak bym wogole go nie obejrzal )

jak by ktos mogl pomoc bylo by milo, pozdrawiam

RE: gagabux coś nie bangla - Paviano - 08-05-2010 12:57

Dużo użytkowników teraz tak ma.
Właśnie wysłałem im maila z prośbą o usunięcie mojego konta. Athemis wszedł na moje konto i też mu nie wyskakiwała wiadomość, że dostałem centa. To jest jakiś błąd w koncie.

RE: gagabux coś nie bangla - Popos - 08-05-2010 12:58

ale ze usunąć i założyć nowe ? Big Grin

RE: gagabux coś nie bangla - Paviano - 08-05-2010 13:01

Tak ;p
Jak mi usuną konto to napiszę do osoby, której działa klikanie w reklamy żeby założyła mi konto Smile

RE: gagabux coś nie bangla - Popos - 08-05-2010 13:04

a umieścił byś tego meila co im wysłałeś ? ? bym se zmienił dane : D hehe

RE: gagabux coś nie bangla - Paviano - 08-05-2010 13:12

Cytat:Hello.
I have issue in my account. I can not earn money for clicking at ads. Could You delete my Account? I'm going to create new one on the same email adress but I can not delete my acc. Please delete this Account.
Thanks!

Best regards.

Jak chcesz też wysłać wiadomość to podmień trochę, bo pomyślą, że z dwóch kont im to wysyłam ^^

RE: gagabux coś nie bangla - Popos - 08-05-2010 13:19

dzięki za pomoc. Big Grin

repucik poleciał Smile

RE: gagabux coś nie bangla - skureczka - 08-05-2010 14:07

mi tam wszystko działa

RE: gagabux coś nie bangla - zetorg - 08-05-2010 15:25

samo czekanie do 100% nie wystarcza , musiscie czekac do momentu az sie pojawi napis w stylu "You have been credited for clicking the advertisement"

RE: gagabux coś nie bangla - Paviano - 08-05-2010 15:50

Czekam 2 minuty i nie ma nic. Czekam aż mi usuną konto.