zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) (/Temat-zarabiaj-na-zbieraniu-punktow-ceresit-67925) |
zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - matig20 - 15-04-2013 21:39 witam dziś w pracy napotkałem się na worek z kleju cereita... mają tam taką promocje w zbieraniu punktów... 1 pkt wychodzi 0.20gr... ( nie kokosy) lecz np. w moim wypadku mogę mieć tych kpt dołownie kilkaset ... co 2 tyg zurzywamy około 2 palety kleju z czego 1 worek równa się 2 lub 1 pkt.... i do tego jak zamawiamy tynk =20pkt wszystko jest opisane na stronie http://www.masterclubceresit.pl nie daje refa bo nie ma . Punkty wycinamy z worków lub z czegoś innego ( lista produktów objętymi promocją jest na stronce) pkt poprostu wycinamy i wysyłamy im na podany adres... wypłate dostajemy poprzez przesłaniu od nich karty promocynej visa i mozemy nią płacić wzędzie gdzie można płacić kartą visa .. jest możliwość wyciągnięcia kasy z bankomatu lecz pobierana jest prowizja ... nie mniej chciałem się z wami podzielić tą informacją ... RE: zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - lukasz1950 - 15-04-2013 22:37 To "zurzywajcie" dalej, nie wiem po co te wszystkie edytory podkreślają na czerwono niektóre wyrazy. czarna magia. Poza tym, nic ciekawego. Niczego na tym nie zarobi jeżeli nie kupuję tego kleju na "tony". RE: zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - kalutor - 16-04-2013 01:24 Ten wątek raczej nie pasuje do idei stricte zarabiania przez Internet... Równie dobrze można by tu zamieszczać info o kuponach na słoikach majonezu, albo o zbieraniu i wysyłaniu opakowań po wafelkach... Dziwi mnie, że zupełnie nietrafiony wątek zamieszcza użytkownik z dużym dorobkiem postów, tak samo jak dziwi mnie bierność administracji forum względem "takich" metod zarobku. RE: zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - matig20 - 16-04-2013 18:54 napisałem ten temat bezinteresowie ,ponieważ moze ktoś tak jak ja pracuje w tejsamej branży i poprostu nie wie oco chodzi z tą promocją .... wiadomo , ze nie opyla się to osobą które nic nie kupują ... być moze w złym dziale to jest... ( rosze przenieść do odpowieniego) . RE: zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - spkawn - 18-04-2013 14:07 Tak, wiem o tym, ale jeżeli nie masz dobrego zaplecza w firmie, to nici z tych punktów. RE: zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - marcel_kk - 19-04-2013 07:28 Ta informacja jedynie przydatna dla osób pracujących w dużej firmie budowlanej i to przy betoniarce lub duzym mieszadle mechanicznym, wtedy maja dostep do wszystkich pustych worków, które opróżnią i wszystkie punkty nalężą do nich. Pisze to dlatego, że kiedyś zbierałem punkty Atlasa a potem wymieniałem na narzędzia, w sumie przemiał w firmie był spory, punkty szybko przybywały. RE: zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - matig20 - 19-04-2013 18:44 ja tak co 2 tyg mamokoło 500pkt.. RE: zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - Yogii - 19-04-2013 19:13 sam z atlasa zbieram i opycham to na allegro RE: zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - Pawel Szamotulski - 21-04-2013 17:57 Sami architekci widzę. zarabiaj na zbieraniu punktów ceresit :) - Hybrid1990 - 15-12-2017 21:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |