![]() |
czy sztuczny ruch na stronie jest bezpieczny ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: ProfitClicking - Just Been Paid (JBP - JSS Tripler) (/Forum-ProfitClicking-Just-Been-Paid-JBP-JSS-Tripler-322) +---- Wątek: czy sztuczny ruch na stronie jest bezpieczny ? (/Temat-czy-sztuczny-ruch-na-stronie-jest-bezpieczny-67899) |
czy sztuczny ruch na stronie jest bezpieczny ? - freecasch - 15-04-2013 13:55 słyszałem że generowanie sztucznego ruchu na stronce jest niedobre ze względu na krótkie przebywanie osób na stronie google bierze za mało atrakcyjną ponieważ użytkownicy wchodzą i zaraz wychodzą. nie wiem czy to jest prawda ale coś w tym jest. ale do profitclicking przecież moge dodać url obojętnie jakiej stronki i to by wynikało że można tak niszczyć konkurencje dlatego nie wiem i proszę o opinie /yazir ortografia, zaznaczyłem żebyś zapamiętał ![]() RE: czy sztuczny ruch na stronie jest bezpieczny ? - Stworkowaty - 15-04-2013 14:26 Yazir popraw jeszcze "przecierz". I google chyba nie bierze w ogóle tego pod uwagę, po prostu jakby nie było tego ruchu więc konkurencji nie zniszczysz tak. : ) RE: czy sztuczny ruch na stronie jest bezpieczny ? - miniek9090 - 15-04-2013 14:39 wpuszczanie takiego ruchu na stronki ma sens jak ktoś używa takich hostingów jak hostinger.pl gdzie przy 500 odwiedzinach dziennie stronka pada ![]() co do niszczenia konkurencji to nic nie da wpuszczanie ruchu... ani stronki nie wypozycjonujesz ani nie zniszczysz ![]() RE: czy sztuczny ruch na stronie jest bezpieczny ? - freecasch - 15-04-2013 15:11 sory za błędy dyslekcja stwierdzona! czyli taki ruch jest bezpieczny jak zapuszczę na swoją stronkę to nie pogorszy sprawy RE: czy sztuczny ruch na stronie jest bezpieczny ? - miniek9090 - 15-04-2013 15:17 nie pogorszy ale zarobków nie powiększy . ludzie zwykle nabijaja kase a autosurfach żeby zarobić i nie patrzą co jest na str , chyba że to będzie manual . |