[Free] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Free] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! (/Temat-Free-Poradnik-jak-szukac-najlepszych-nisz-67729) |
[Free] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Spamer-pl - 12-04-2013 12:44 Poradnik mojego autorstwa jak szukać najnowszych nisz całkowicie za darmo no prawie Poradnik znajduje się na pastebin http://adf.ly/MoPwt Zanim zaczniecie jechać po mnie że nie odkryłem Afryki skierowane jest to dla początkujących Dopisane do Poradnika co by jakiś de*il nie napisał ze to jego Oświadczam że poradnik został napisany osobiście prze zemnie, nie korzystałem z żadnych innych źródeł do jego napisania. Poradnik dla forum http://zarabiam.com przez osobę zarejestrowaną tam pod nickiem Spamer-pl RE: [Free] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Kacpersky12 - 12-04-2013 19:08 Niektóre zdania są niejasno sformułowane przez co niektórym osobom może się wiele poleceń pokrzyżować (choć dużo ich nie ma ) i to może doprowadzić do zniechęcenia kontunuacji czytania Twojej lektury. Tak to wszystko OK RE: [Free] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Aroonia93 - 12-04-2013 19:49 tak nie zdobędziesz reffów , jeżeli to było celem utworzenia tego "poradnika" .. RE: [Free] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Spamer-pl - 12-04-2013 21:57 (12-04-2013 19:49)Aroonia93 napisał(a): tak nie zdobędziesz reffów , jeżeli to było celem utworzenia tego "poradnika" .. Zerknij na to i powiedz mi czy potrzebuje refów (wszyscy dają reflinki więc dałem ja ale i czyste link są choć nie musiałem ich tam wcale umieszczać tylko poukrywać je np. hideref org) jeżeli mało przedstawiłem to mogę zrobić jeszcze kilkanaście scrinów nie zajmuje się niszami a powiem szczerze chciałem ale mentorzy którzy mieli mi pomagać pomogli tylko w założeniu konta z ich reflinków oba konta chciałem sprzedać bo nie zajmuję się już zabawą na YouTube jak mi skasowali konto z koncertami, występami itp. prawa autorskie Kacpersky12 dzięki za ocenę postaram się to naprawić znaczy poprawić jest to mój 1 poradnik więc dla mnie może się wydawać oczywiste i zrozumiałe przyznaję nie poświęciłem na niego sporo czasu RE: [Free] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Pablo1979 - 13-04-2013 14:17 Możesz wrzucić na inną stronę ten link bo pastebin nie działa ? RE: [Free] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Kzn - 13-04-2013 14:33 Sciągnąłeś nazwę mojego poradnika to raz. A po dwa przecież to metoda z YT, którą nawet początkujący zna... [Free] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Hybrid1990 - 13-08-2017 22:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |