[Poradnik] Jak rozwiązac problem z Qrkanoidem ?! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik] Jak rozwiązac problem z Qrkanoidem ?! (/Temat-Poradnik-Jak-rozwiazac-problem-z-Qrkanoidem-6769) |
[Poradnik] Jak rozwiązac problem z Qrkanoidem ?! - Rychu-Peja - 07-05-2010 19:18 Witam !
Dziś chciałbym wam pomóc rozwiązac dośc częsty problem z grą Qrkanoid w serwisie Qday. Otóż problemem jest to iż większą ilośc użytkowników męczy komunikat: "Gra działa zbyt wolno. Ilość klatek na sekundę zbyt niska. Spróbuj ponownie." Jest to filtr mający na celu zmniejszyc ilośc oszustów którzy zwalniali klatki aby gra wolniej chodziła, przez co mieli więcej czasu na zastanowienie się gdzie kuleczka poleci Te rozwiązanie testowałem na FireFoxie, niewiem czy trzeba robic to za każdym razem ale chyba nie. Ok przejdźmy do rozwiązania tego problemu: 1. Wchodzimy w zakładkę "Qgames". 2. Wybieramy naszą grę "Qrkanoid". 3. Po rozwinięciu się zakładki z grą, klikamy prawym przyciskiem myszy na obiekt flash. (W tym przypadku obrazek z napisem Qrkaonid) 4. Teraz z menu kontekstowego wybieramy "Ustawienia..." 5. Otworzy nam się okienko z zakładką "Ekran", znajduję się tam taka opcja "Włącz przyśpieszenie sprzętowe", którą odznaczamy. 6. Klikamy "Zamknij" i gotowe ! Myślę że się przydało. Pozdrawiam ! RE: [Poradnik] Jak rozwiązac problem z Qrkanoidem ?! - mi96 - 08-05-2010 09:50 Dzięx podziało!! Masz + ode mnie. RE: [Poradnik] Jak rozwiązac problem z Qrkanoidem ?! - matt88 - 08-05-2010 11:51 rzeczywiscie dziala plus RE: [Poradnik] Jak rozwiązac problem z Qrkanoidem ?! - WalkmaN - 08-05-2010 14:27 nie wiem mi to jakoś nie działa ;/ jebbać qday ! [Poradnik] Jak rozwiązac problem z Qrkanoidem ?! - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |