MedialMoney - 12 sposobów zarabiania! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MedialMoney - 12 sposobów zarabiania! (/Temat-MedialMoney-12-sposobow-zarabiania-67683) |
MedialMoney - 12 sposobów zarabiania! - Kileros - 11-04-2013 11:54 Cześć! Znalazłem ciekawy program. Teoretycznie jest to bux, ale mamy tutaj 12 sposobów do zarabiania! Program jest świeżutki. Nawet nie wiem jak się zabrać za opisywanie, bo jest tego naprawdę sporo. - Pierwszy z nich, to typowe oglądanie reklam - jest ich naprawdę bardzo dużo! I taka uwaga, jeśli mamy włączonego AdBlocka, to reklamy się nie wyświetlają! Żeby zaliczyło reklamę, trzeba kliknąć później w figurkę, która jest odwrócona do góry nogami. Za kliki dostajemy od 0.001$ do 0.005$ oraz punkty, które możemy zamienić na kasę. 20 PTC = 1$. - następny sposób to 'Over Wall' czyli płatne ankiety. Za które dostajemy: 1 VirtualCents = 0.0300$ - jest ich sporo, i dają od 1 VC do 20 VC (więcej nie widziałem) - Kolejny sposób zarabiania to: Video Wall - płacą nam za oglądanie filmików - W programie pojawił się też AdGrid - czyli 'układanka' w której możemy zarobić do 5000$. Mamy 20 klików dziennie. - Kolejnym sposobem jest: Revenue Share - tego na razie nie rozumiem, ale widzę, że możliwości są tu spore. Muszę się temu dokładnie przyjrzeć! Wiem tylko tyle, że można tu mieć 200% zysku. - Pojawiła się również nowość! 'Crack the vault' - czyli otwórz sejf. Mamy możliwość wpisanie 4 numerków, by otworzyć sejf i zabrać nagrodę. Każda próba kosztuje 0.02$. Nagrodą dzisiaj jest $3.94. - Jest też również 'Paid banner' - firma płaci za wyświetlanie bannerów na swojej stronie/blogu itp. teraz nie wiem, czy chodzi o samo wyświetlanie, czy o kliki. Zysk? $0.0500 CPM - cokolwiek to znaczy. - Kolejna ciekawa zabawka to: PTSU (Paid to Signup Offers) - 0.05$ za każdą rejestrację, jest tego sporo. - następna zakładka to: Traffic Exchange - po prostu wymiana ruchu. Dostajemy tutaj jakieś punkty, które możemy przeznaczyć na własne strony. Nie wiem, czy te punkty można wymienić na kasę. - Już jedna z ostatnich opcji to: Super Rewards. Tutaj można kupić VC (Virtual Cents) oraz można je zdobyć. Jak? Grając w jakieś gry, wypełniając jakieś testy, nie przyjrzałem się dokładnie. Natomiast zmiana jest tak, że 1 VC = 0.0030$. - Ostatnią metodą jest: AdWorkMedia - która jeszcze nie jest dostępna. To na razie tyle z metod zarabiania. Bardzo intryguję mnie to 'Revenue Share' - muszę to rozgryźć, bo wygląda interesująco. Jeszcze co do samego programu, to możemy wykupić sobie tutaj konto gold, koszt 15$ na 30 dni. Co nam daję? Może lepiej jak dam screena dla porównania. Minimum do wypłaty to: 2$ na Paypal, Payza, LR i EgoPay. Będzie można również wykupić sobie poleconych. Co i jak to na razie nie wiadomo. Ponieważ nie ma refferali do wykupienia. Na możemy również sobie pograć w różne gierki. Z których chyba nic nie zarabiamy. Jak coś jeszcze znajdę/dowiem się, czy cokolwiek. To dopiszę! Ale jak dla mnie to wszystko wygląda bardzo ładnie. Trzeba przetestować! Link do rejestracji: http://www.mondialmoney.net/?ref=Bledwo czysty link: http://www.mondialmoney.net RE: MedialMoney - 12 sposobów zarabiania! - kalutor - 11-04-2013 12:14 Nawet celowa zmiana nazwy serwisu na MedialMoney, nie zmieni faktu, że jest to wątek zdublowany i że chodzi tu o serwis MondialMoney... RE: MedialMoney - 12 sposobów zarabiania! - Yogii - 11-04-2013 15:45 strona strasznie muli peceta MedialMoney - 12 sposobów zarabiania! - Hybrid1990 - 12-02-2021 22:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |