Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
google, page rank ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343)
+--- Wątek: google, page rank ? (/Temat-google-page-rank-67648)

google, page rank ? - Damkofr - 10-04-2013 17:12

witam posiadam własną stronę pod PPA na domenie .com i własnym hostingu. Gdy zaczynałem wrzucać posty. To po jakimś czasie zaczęły się wejścia drobne z google (5-8 dziennie). Dzisiaj przypadkowo weszlem na stronę do sprawdzania page ranku i okazało się po wpisaniu mojej domeny że mam n/a wtedy zorientowałem się że przez przynajmiej 2 miesiące nie miałem wejść z googli. Z innych wyszukiwarek mam wejścia. wpisalem w google moja domenę i nie wyskakuje mi moja strona tylko fanpage na fb;( Co jest co mam zrobić aby moja strona choć trochę znowu widniała w google. Dodam że raz kupowałem na nią backlinki.

RE: google, page rank ? - sqmany - 10-04-2013 17:56

http://www.google.pl/addurl

RE: google, page rank ? - daniel42na - 10-04-2013 18:01

Pagerank zmienia się tylko kilka razy w roku.
Najwyraźniej dostałeś filtr od google. Najlepiej daj już sobie siana z tą domeną.
Wpisz fraze "site:twojastrona.com" i sprawdź czy jest cokolwiek.

RE: google, page rank ? - Damkofr - 10-04-2013 18:45

daniel dużo nie ma ale jest parę postow z mojej strony

sqmany dodalem przez tą stronę co mi dałeś.

RE: google, page rank ? - daniel42na - 10-04-2013 18:53

Eee to powinno być dobrze.
Pinguj nowe posty, buduj je odpowiednio, dodawaj odpowiednie tagi.. więcej nie powiem bo słabo znam się na seo

RE: google, page rank ? - Damkofr - 10-04-2013 19:11

ale i tak jest coś nie tak skoro nie wyskakuje moja strona jak wpisze całą domenę w google

RE: google, page rank ? - Admin - 10-04-2013 20:13

w 5 min przecież Ci się nic nie zmieni, linkuj poczekaj tydzień i wtedy możesz sprawdzić różnice.