Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze (/Temat-Poradnik-dot-zarabiania-PPA-dobre-nisze-67560) |
Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - Ben Klock - 08-04-2013 16:09 1.Nazwa przedmiotu : Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze 2.Opis przedmiotu : Chcesz zarobić na PPA? Nie wiesz do końca "z czym to się je"? Poszukujesz dobrych nisz? Jeżeli tak, to ten poradnik jest dla Ciebie. 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : PW 5.Cena : 15zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy lub Paypal Poradnik wysłałem do Yazira, czekam na recenzję. Pozdrawiam! RE: Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - rozekrr - 08-04-2013 16:17 Chętnie bym zobaczył Twoje dowody wypłat z tego poradnika Skusisz się ? RE: Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - Ben Klock - 08-04-2013 16:25 Nie widzę sensu we chwaleniu się zarobkami - przecież każdy może je sobie sfabrykować Poczekajmy na recenzję od Yazira. RE: Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - Mksuzi - 08-04-2013 16:28 Zarobki to najlepszy wyznacznik tego jakim kto jest kozakiem w PPA. Fabrykację idzie rozpoznać na pierwszy rzut oka. A jeśli nie to wystarczy do władz serwisu w którym zarabiasz napisać i poprosić o potwierdzenie, albo sami potwierdzą tu na forum jeśli korzystasz z któregoś wymienionego typu AC lub FC. RE: Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - Ben Klock - 08-04-2013 16:34 Poradnik to tylko narzędzie. Do zarabiania z PPA potrzeba dużo czasu i dużo samozaparcia. Niestety, tego pierwszego mi brakuje, dlatego zająłem się napisaniem poradnika. RE: Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - rozekrr - 08-04-2013 16:38 Wstrzymam się z wyrażeniem kolejnego zdania do recenzji yazira, jednak już teraz wiem że to jakiś bubel RE: Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - daniel42na - 08-04-2013 16:45 Cóż, gość ewidentnie wielkie g.. zarobił (albo i nic) i się do tego otwarcie przyznaje. Nie jest jednak problemem poczytać kilka tematów lub cudzych poradników i napisać własną interpretację tego wszystkiego co dostępne jest za free. Jednak nadal są ludzie którzy myślą, że jak zapłacą to dostaną lepsze Stąd takie i podobne tematy. RE: Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - Mksuzi - 08-04-2013 18:19 (08-04-2013 16:34)Ben Klock napisał(a): Poradnik to tylko narzędzie. Do zarabiania z PPA potrzeba dużo czasu i dużo samozaparcia. Niestety, tego pierwszego mi brakuje, dlatego zająłem się napisaniem poradnika. Aha czyli mam zrozumieć, że napisałeś poradnik o PPA, którego nie potwierdziłeś praktyką tylko własnymi przemyśleniami i wiedzą oraz widzimisiami? Error! Erroor! Errooor! RE: Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - Nicktim - 08-04-2013 18:42 Sam już sobie wystawiłeś recenzję Ps. i nie jest ona pozytywna Poradnik dot. zarabiania PPA + dobre nisze - Magnus - 08-04-2013 21:54 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |