![]() |
Poradnik Facebook jak sprawić aby Twój komentarz był widoczny - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Facebook jak sprawić aby Twój komentarz był widoczny (/Temat-Facebook-jak-sprawic-aby-Twoj-komentarz-byl-widoczny-67552) |
Facebook jak sprawić aby Twój komentarz był widoczny - pleszczo - 08-04-2013 13:55 Poradnik to może duże słowo, ale chciałam opisać pewną sztuczkę z komentarzami ![]() Jakiś czas temu facebook zmienił system komentarzy (dawniej wyświetlane były najnowsze komentarze teraz wyświetlane są najpopularniejsze). Wygląda to tak: ![]() Jak sprawić żeby Twój komentarz stał się popularny? Oczywiście musi zdobyć więcej lubię to niż inny wyświetlany komentarz. Co jednak jeśli nie masz tylu kont i nie chcesz zawracać głowy znajomym. Odpowiedź jest prosta. Zakładasz odpowiednią ilość fanpage lub korzystasz z już posiadanych. Fanpage zakładamy na http://www.facebook.com/pages Jest to kwestia kilku sekund. Następnie logujesz się na swój fanpage (prawy górny róg - korzystaj z facebooka jako - wybierasz nazwę). Korzystając jako fanpage lajkujesz swój post. Powtarzasz do skutku ![]() Dlaczego miałoby Ci zależeć aby Twój komentarz był widoczny? Chodzi o promowanie własnych fanpage. Popularną metodą jest umieszczanie wpisów pod obrazkami np na kwejku. Pozwala to zdobyć dużą rzeszę fanów. Cieszę się jeśli mogłam komuś pomóc ![]() RE: Facebook jak sprawić aby Twój komentarz był widoczny - Polinik - 09-04-2013 18:11 Ja osobiście o tym nie wiedziałem.Kiedyś może się przydać RE: Facebook jak sprawić aby Twój komentarz był widoczny - Leithaine - 11-04-2013 18:33 Fajna rada, dzięki ![]() RE: Facebook jak sprawić aby Twój komentarz był widoczny - Xeosnar - 20-04-2013 19:09 Widzę, że trzeba założyć jakieś hmm 150 fanPage'y... Ciekawe czy nie ma ograniczenia? RE: Facebook jak sprawić aby Twój komentarz był widoczny - Shane - 21-04-2013 22:59 Maly trick a na prawde pomocny, dzieki ![]() RE: Facebook jak sprawić aby Twój komentarz był widoczny - Driver494 - 27-04-2013 15:51 Pewnie niedlugo niebedzie dzialac ten sposob ;d RE: Facebook jak sprawić aby Twój komentarz był widoczny - Nergal - 27-04-2013 17:24 Witam ![]() Niestety Facebook po 30 koncie Fanpagowym na 1 koncie już tworzy problemy, tez to probowałem działać działa ale im wiecej fanpagow tym wiecej problemow i częstsza weryfikacja konta za posrednictwem SMS |