From LAPTOP for iPAD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: From LAPTOP for iPAD (/Temat-From-LAPTOP-for-iPAD-67494) |
From LAPTOP for iPAD - VIP - 06-04-2013 22:23 Siemanko Słuchajcie, pewna zagwozdka do rozwikłania. Mam ponad 6 GB zdjęć na swoim laptopie i muszę je przenieść na iPada. Jakim sposobem mogę przetransferować je jak najszybciej ? Wrzutka na serwer typu sendspace odpada, gdyż idzie mi to ślamazarnie. Nie wiem, jakaś grupa robocza i kopiowanie bezpośrednio z laptopa, da rade tak zrobić ? Jakieś sugestie ? RE: From LAPTOP for iPAD - miniek9090 - 06-04-2013 22:30 usb RE: From LAPTOP for iPAD - yazir - 06-04-2013 22:35 Aplikacja Air Sharing jeśli chcesz zrobić to bezprzewodowo. RE: From LAPTOP for iPAD - Nicktim - 06-04-2013 22:43 Możesz spróbować przez iCloud. Więcej informacji tutaj: Klik RE: From LAPTOP for iPAD - VIP - 09-04-2013 19:11 Ok, poradziłem sobie w ten sposób : Wrzuciłem wszystkie fotki do jednego folderu, podpiąłem USBkiem Ipada do komputera i poprzez program Itunes zsynchronizowałem folder z Ipadem. Wyjaśnione, do zamknięcia. Pozdrawiam From LAPTOP for iPAD - yazir - 09-04-2013 19:12 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |