Orange wyłączyło przelew SMS. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Orange wyłączyło przelew SMS. (/Temat-Orange-wylaczylo-przelew-SMS-67462) |
Orange wyłączyło przelew SMS. - szczygielek - 06-04-2013 12:18 Bardzo, ale to bardzo zdenerwowałem sie na sieć Orange w której posiadam numer od 9 lat. z dniem bodajże 3 marca wyłączyła ona usługę przelew SMS, z której większosć klientów pewnie korzystało. kupiłem doładowanie o dużym nominale chcąc rozesłać pieniądze innym osobom, dopiero dziś dowiaduje sie, ze to nie możliwe, żadnej informacji od strony Orange, a na stronie widnieje, że funkcja przelewu nadal aktualna. Podobno na przełomie marca kwietnia miała być funkcja zastępcza, ale nadal jej nie widać. Co o tym sądzicie. I czy wiecie w jakich sieciach przelew sms jest nadal aktualny? RE: Orange wyłączyło przelew SMS. - Gittech - 06-04-2013 12:21 Przydało by się takie coś w tmobile... RE: Orange wyłączyło przelew SMS. - szczygielek - 06-04-2013 12:35 no ale w t-mobile masz dwa razy więcej to już jest super promocja RE: Orange wyłączyło przelew SMS. - Driver494 - 10-04-2013 13:55 Pytanie. Co ten temat robi w promocjach? RE: Orange wyłączyło przelew SMS. - michal5151 - 10-04-2013 15:22 Aktualnie promocją niby zastępczą jest "Rozmowa na Koszt Odbiorcy". Link: http://www.orange.pl/kid,4002009262,id,4000377415,title,Rozmowa-na-Koszt-Odbiorcy-w-obnizonej-cenie,article.html W zamyśle "Przelew SMS" miał pełnić funkcję "ratunkową". Tzn. gdy nagle zabraknie Ci kasy na koncie to możesz poprosić znajomego o przelanie małej kwoty. RE: Orange wyłączyło przelew SMS. - Jayetsu - 10-04-2013 22:30 (06-04-2013 12:35)szczygielek napisał(a): no ale w t-mobile masz dwa razy więcej to już jest super promocja W T-mobile biorą 4gr za sprawdzenie konta...Powodzenia RE: Orange wyłączyło przelew SMS. - Devil877 - 11-04-2013 08:35 z tym że przelew sms działał jedynie mając telefon na kartę lub abonament . Próbowałem zrobić taki przelew z mixa i się nie dało . A co do rozmowy na koszt odbiorcy to też klapa ponieważ wyłącznie do tej samej sieci i raczej wszystkie tak mają więc to nie jest promocja... RE: Orange wyłączyło przelew SMS. - aero2 - 11-04-2013 10:15 Sieć ma prawo do usunięcia swoich promocji i tu klient nie ma nic do gadania. Widzę wszędzie, że przeważnie są zdenerwowani sprzedawcy z Allegro, gdzie kwitł handel kartami OFnK z transferem. Z jednej strony się ciesze, sieć odpocznie i nie będzie tak przeciążona jak była. RE: Orange wyłączyło przelew SMS. - szczygielek - 19-04-2013 21:55 podobnie działałem, nabijałem na Orange free transfer i przelewałem na orange one , a teraz sie nie da Orange wyłączyło przelew SMS. - surfer0700 - 11-11-2013 02:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |