Załóż konto w Alior Sync z Fajką. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Załóż konto w Alior Sync z Fajką. (/Temat-Zaloz-konto-w-Alior-Sync-z-Fajka-67395) |
Załóż konto w Alior Sync z Fajką. - Fajka - 05-04-2013 09:59 Płacę 30 PLN za założenie konta Alior Sync z mojego reflinka, jeżeli osób będzie więcej jak 5, stawka rośnie do 50 PLN za konto. Zasady: Dostajesz ode mnie na PW reflink, z którego składasz wniosek. Najlepiej to zrobić z czystej przeglądarki lub usunąć ciasteczka przed wejściem w link. Złożenie wniosku jest do 20 kwietnia, do 31 maja musi być dokonana płatność kartą (rozliczona - wykonaj ją wcześniej), pod koniec czerwca będę miał rozliczenia z tego i wypłacał kasę. Pieniądze wypłacam na wskazane konto bankowe / Paypal. Zastrzegam sobie nie wypłacenie środków, gdyby mój program afiliacyjny nawalił, ale korzystam z niego kilka miesięcy i nigdy nie było problemów - mimo tego nie chcę pozostać na lodzie i rozdawać pieniędzy za darmo. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o PW. Jeżeli założonych kont będzie dużo przewiduję dodatkowe nagrody. RE: Załóż konto w Alior Sync z Fajką. - Melex - 05-04-2013 10:23 Cytat:Zastrzegam sobie nie wypłacenie środków, gdyby mój program afiliacyjny nawalił, ale korzystam z niego kilka miesięcy i nigdy nie było problemów - mimo tego nie chcę pozostać na lodzie i rozdawać pieniędzy za darmo. Dobre tak samo inni moga robic i nikt w koncu kasy dostawal nie bedzie... RE: Załóż konto w Alior Sync z Fajką. - Nicktim - 05-04-2013 11:02 (05-04-2013 10:23)Melex napisał(a):Cytat:Zastrzegam sobie nie wypłacenie środków, gdyby mój program afiliacyjny nawalił, ale korzystam z niego kilka miesięcy i nigdy nie było problemów - mimo tego nie chcę pozostać na lodzie i rozdawać pieniędzy za darmo. Taki haczyk prawny RE: Załóż konto w Alior Sync z Fajką. - Skipi - 05-04-2013 11:48 Zaśmiecanie strefy wtajemniczonych... Odp: Załóż konto w Alior Sync z Fajką. - miniek9090 - 05-04-2013 12:00 po co zawalasz strefe? strefa jest do rozpowszechniania nowosci , poradnikow i ciekawych sposobow zarobku . specjalnie zostala zalozona zeby takie sposoby nie trafialy do kazdego . od jakiegos czasu coraz wiecej spamu i pytan ktore nie sa na miejscu . RE: Załóż konto w Alior Sync z Fajką. - Fajka - 05-04-2013 12:19 W odpowiedzi do "znawców". Każdy program afiliacyjny zabrania nagradzania klientów za założenie konta - dlatego dałem w strefie, bo każdy lepszy mógłby podpierniczyć. Nigdy nie miałem problemu z nimi, ale jak znajdzie się jakiś "uczciwy" co zgłosi to wtedy nie dostanę kasy i co mam wypłacić ze swoich? To jest sytuacja krytyczna, której prawdopodobieństwo zaistnienia jest b. małe. Poza tym każdy tutaj jakby robił takie coś i nie napisał teraz później by napisał, że nie dostał kasy z waszego wniosku, więc lipa. Po prostu chciałem być od początku fair. Jak widać to nie popłaca. Jestem zawsze słowny i uczciwy, ale nie mogę robić takich warunków żebym na tym stracił, jakby się stało w przypadku nie wypłacenia wynagrodzenia. Nie chcesz kasy - nie zakładaj, proste. RE: Załóż konto w Alior Sync z Fajką. - Driver494 - 07-04-2013 17:22 (05-04-2013 12:19)Fajka napisał(a): W odpowiedzi do "znawców".Fajka nie chce nic mówić ale screena tego tematu zrobić to też żaden problem RE: Załóż konto w Alior Sync z Fajką. - Szatyn - 08-04-2013 20:14 zwroci Ci sie dopiero jak kazdemu przewinie sie 500 zl chyba w 2 miesiace od zalozenia inaczej to nie zarobisz Załóż konto w Alior Sync z Fajką. - Admin - 09-04-2013 06:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |