![]() |
Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) (/Temat-Gdzie-mozna-zareklamowac-swoje-transmisje-sprtowe-live-stream-67302) Strony: 1 2 |
Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - MAN UTD - 02-04-2013 17:39 Mam do was pytanko.Posiada ktoś może wiedzę na temat gdzie mógłbym zareklamować w sieci swoje transmisje (STREAM)? Chodzi mi min o strony typu meczyki.pl gdzie mógłbym dorzucić tam plan swoich transmisji. Z góry dziękuję za pomoc! RE: Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - lolo12 - 02-04-2013 17:45 Zawsze możesz reklamować na stronach typu onet czy wp. Na faceebooku też mozesz. Na forach sportowych, bukmacherskich RE: Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - WazzaP - 02-04-2013 17:48 (02-04-2013 17:39)MAN UTD napisał(a): Mam do was pytanko.Posiada ktoś może wiedzę na temat gdzie mógłbym zareklamować w sieci swoje transmisje (STREAM)? Chodzi mi min o strony typu meczyki.pl gdzie mógłbym dorzucić tam plan swoich transmisji. Z góry dziękuję za pomoc! ![]() ![]() RE: Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - MAN UTD - 02-04-2013 17:49 Jak można zareklamować na onecie czy wp?Taki linki u nich nie przechodza.... RE: Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - MAN UTD - 02-04-2013 17:51 (02-04-2013 17:48)WazzaP napisał(a):(02-04-2013 17:39)MAN UTD napisał(a): Mam do was pytanko.Posiada ktoś może wiedzę na temat gdzie mógłbym zareklamować w sieci swoje transmisje (STREAM)? Chodzi mi min o strony typu meczyki.pl gdzie mógłbym dorzucić tam plan swoich transmisji. Z góry dziękuję za pomoc! oczywiscie,ze dzisiaj meczyk Barcy bedzie ![]() RE: Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - szczygielek - 02-04-2013 17:55 wiec tak ze względu na moją długą współprace z GoldTv mam troche wiedzy na ten temat ![]() takie stronki bardziej znane w tej tematyce to: soccer-live.pl meczenazywo.pl live-sport-tv.com wbijaj też na meila do zagranicznych stron tego typu wpisz w google p2p sport i poszukaj ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - lolo12 - 02-04-2013 17:56 (02-04-2013 17:49)MAN UTD napisał(a): Jak można zareklamować na onecie czy wp?Taki linki u nich nie przechodza.... Piszesz ze masz mecz xxx vs xxx i że jakby ktoś chciał to niech pisze na nr.gg czy email. Może ktoś napisze edit// Możesz też założyć konto na http://www.livesports.pl/ i spamować na chacie ![]() RE: Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - MAN UTD - 02-04-2013 17:59 (02-04-2013 17:56)lolo12 napisał(a):(02-04-2013 17:49)MAN UTD napisał(a): Jak można zareklamować na onecie czy wp?Taki linki u nich nie przechodza.... Zlikwidowali tam juz ten czat RE: Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - szczygielek - 02-04-2013 18:04 tylko wiesz, takie transmisje są troszke nielegalne wiec nie porywałbym się na reklamę na większych portalach typu onet czy wp. a masz tylko swój stream? czy posiadasz takze stronke>? RE: Gdzie można zareklamować swoje transmisje sprtowe live (stream) - MAN UTD - 02-04-2013 18:14 (02-04-2013 18:04)szczygielek napisał(a): tylko wiesz, takie transmisje są troszke nielegalne wiec nie porywałbym się na reklamę na większych portalach typu onet czy wp. a masz tylko swój stream? czy posiadasz takze stronke>? Mam tylko swojego bloga na ,ktory wkleiłem kod html ze streamem |