![]() |
Centplay i pewny zysk. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Centplay i pewny zysk. (/Temat-Centplay-i-pewny-zysk-67234) |
Centplay i pewny zysk. - Xers - 01-04-2013 16:05 Więc tak zacznijmy ![]() Potrzebujemy: - internet - myszka - konto na LR (na którym musimy mieć 3.88 dolara) Jak zacząć zarabiać? a) wchodzimy na : http://www.centplay.com/home/ b) dodajemy do konta 3.88 dolara c) Gramy dwoma systemami: System numer 1: stawiamy na HI (albo LO wedle uznania) do momentu kiedy wygramy. W razie przegranej stosować się do: Pierwsza gra: 1 cent Przegrana 2c przegrana 5c przegrana 10c przegrana 20c przegrana 50c przegrana 1 dolar przegrana 2 dolary (zmieniamy kolor) Kiedy wygrywamy to zaczynamy piramide od nowa.. System 2: Stawiamy na HI (można też zacząć od LO) 1 cent (przegrywamy)wypada LO - stawiamy na LO 2 centy (przegrywamy)wypada Hi - stawiamy na HI 2 centy (przegrywamy)wypada LO - stawiamy na LO 5 centów (przegrywamy)wypada Hi - stawiamy na HI 10 centów (przegrywamy)wypada LO - stawiamy na LO 20 centów (przegrywamy)wypada Hi - stawiamy na HI 50 centów (przegrywamy)wypada LO - stawiamy na LO 1 dolar I teraz uwaga (przegrywamy)wypada Hi - stawiamy znowu na LO ale tym razem 2 dolary dzięki temu systemowi "ograbiłem" ich stronke na ponad 200$ (w samym marcu ) Wypłaty są automatyczne Jest jeszcze jedna zasada... Jeśli miniecie na koncie granice 6$ to kończycie gre ![]() Będzie kusiło żeby grać dalej, ale możecie mi wierzyć... Jeśli nasze saldo ma ponad 6$(zysk 2.22$) to zaczyna się przegrywać ponieważ gra wyłapuje nasz system. Ja z tym zerwałem bo dużo czasu pochłania.. Czasami sobie gram ale ja zaczynam piramide od 5 centów bo wtedy jest zysk + 5 centów na 1 gierce... Ale to bardziej dla "odważnych"... Grając moim systemem daje wam pewność wygranej! Ps. Jeśli macie więcej kont na LR to możecie na każdym dobić do 6$ o godzinie 00;00 system kasuje wasze dane z gry i możecie zacząć nabijać kase od nowa na każdym koncie... Tylko pamiętajcie! Jedno konto może mieć max zysk 2.22$ na dzień, bo później zaczyna się przegrywać. Pomogłem? daj + ![]() RE: Centplay i pewny zysk. - munio - 02-04-2013 09:31 bardzo ciekawe ale 6dolcow to troche malo jak dla mnie jakby do 30 dawalo sie dobic to bym wszedl w to ![]() jak masz kilka kont to jak wyplacasz moneybookers paypal ? przeciez dojda ze wyplacasz na jedno i to samo konto RE: Centplay i pewny zysk. - Xers - 02-04-2013 11:08 tutaj można wypłacać tylko na LR ![]() kont na LR mam 6 dziennie byłem do przodu 12$ (niby nic ale jak je dobrze zainwestujesz to będzie 2x tyle po paru miesiącach) ^^ RE: Centplay i pewny zysk. - whysoserious - 02-04-2013 13:00 zlikwiduj klikalny link ze swojego posta, bo się zabawa szybko skończy RE: Centplay i pewny zysk. - stiff - 21-04-2013 07:04 testował ktoś? działa faktycznie tak jak powinno? Centplay i pewny zysk. - Hybrid1990 - 10-04-2019 16:58 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |