N-Vesta 13,5%/dzień - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: N-Vesta 13,5%/dzień (/Temat-N-Vesta-13-5-dzien-67226) |
N-Vesta 13,5%/dzień - Error404 - 01-04-2013 11:46 No więc chciałem przedstawić po raz pierwszy program. Działa obecnie przez 6dni więc dość świeży i jeszcze pociągnie z 2tygodnie licze. A mianowicie: -13,5% dziennie przez okres 10dni -minimalny depozyt 1$ -akceptuje pm ,lr,egopay,stp -wypłaty na pm, lr od 0,01$, egopay 1$, stp 0,5$ -licencjowany skrypt -Check GoldCoders' HYIP Manager License -dobry kontakt z supportem (odpowiedź na moja wiadomość natychmiastowa) -6% za ref A co najważniejsze program wciąż płaci. Na zagranicznych forach znalazłem wypłaty jeszcze z przed 2godzin. Wczoraj była promocja i dodawali 15% do każdej wpłaty a z STP nawet 20%. Niewiem czy jeszcze trwa ref: był i nie ma, zapraszam do zapoznania się z regulaminem czysty: n-vesta.com |