Laptop fimy Lenovo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: Laptop fimy Lenovo (/Temat-Laptop-fimy-Lenovo-67161) |
Laptop fimy Lenovo - lolo12 - 31-03-2013 09:06 Szwagier chce sobie kupić jakiś w miarę tani laptop do przeglądania neta. I zastanawia się na tym modelem http://allegro.pl/laptop-powystawowy-lenovo-g580-2x1-70ghz-2gb-320gb-i3137113521.html#cechy Co o nim myślcie, bo ja to nie miałem nigdy do czynienia z Levono. Także liczę na wasze komentarze RE: Laptop fimy Lenovo - surfer0700 - 31-03-2013 09:15 Dziewczyna ma Lenovo i szczerze Ci powiem, że nie narzekaliśmy dopóki nie pękła obudowa przy tych zawiasach. Ona jak i ja bardzo szanujemy każdy sprzęt, także nie ma opcji byśmy szarpali tym ekranem czy Bóg wie co jeszcze wymyślali. Dlatego trochę zraziłem się do tej firmy. Jeżeli chodzi o działanie, to działa płynnie - jak prawie wszystko - dopóki nie zaśmiecimy Dla porównania od kilku miesięcy ma laptopa firmy ACER i nie dość że bardzo szybki sprzęt to jeszcze całość jest bardziej masywniejsza i stabilniejsza, dzięki czemu (jak domniemam) nie będzie podobnej sytuacji jaka nastąpiła z Lenovo. RE: Laptop fimy Lenovo - Scoobyx - 04-04-2013 15:33 Mój kolega ma laptopa tej firmy. Też mu właśnie zawiasy się rozpadają. Ekran przy otwieraniu chodzi już ciężko. Widocznie ta firma tak ma. A co do działania, to oczywiście zawsze zależy od komponentów RE: Laptop fimy Lenovo - OsomAsFak - 04-04-2013 15:45 Nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem Lenovo i widząc tą firmę na różnych portalach po prostu omijałem i szukałem czegoś innego, ale po zimie zakupiłem Lenovo (przez brak Windowsa cena w porównaniu do sprzętu była baaaaaardzo atrakcyjna) i jestem równie baaaaaardzo zadowolony Lenovo to jednak trochę "krowy" są, znaczy masywne, ale nadrabiają wydajnością no, przynajmniej ten...
RE: Laptop fimy Lenovo - Tyrkijt - 04-04-2013 15:45 Mialem HP Pavilion dv9000, rowniez strasznie słabe mają zawiasy oraz czesci.. Wszystko sie w nim topi, wiec jesli mam doradzac, to mam pare laptopow, ale najwytrzymalszy jest Dell Co do zawiasow Lenovo, wszystko zalezy od modelu laptopa.. Pewnie nie pomoglem, ale trudno Pozdrawiam |