Pytanko - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Pytanko (/Temat-Pytanko-67159) |
Pytanko - dombros15 - 31-03-2013 08:40 Tak się ostatnio zastanawiałem czy na blogu też można zarobic bo strona internetowa to wyższa szkoła jazdy. Mam Pomysł który może się sprawdzic jak myślicie na blogu też można zarobic? i jakie serwisy polecacie do stworzenia bloga? Odp: Pytanko - miniek9090 - 31-03-2013 08:50 sobie zaloz na darmowym hostingu blogger i podlacz adsense . wysłano z nokii 2600 RE: Pytanko - surfer0700 - 31-03-2013 09:11 (31-03-2013 08:40)dombros15 napisał(a): Tak się ostatnio zastanawiałem czy na blogu też można zarobic bo strona internetowa to wyższa szkoła jazdy. Mam Pomysł który może się sprawdzic jak myślicie na blogu też można zarobic? i jakie serwisy polecacie do stworzenia bloga? Jeżeli to miałby być jakiś większy projekt to należałoby zainteresować się własną domeną i hostingiem. Jeżeli jednak taki tam malutki projekcik to blogspot.com jest jak najbardziej odpowiednim serwisem. Na blogu na pewno można zarobić, trzeba tylko mieć temat, który przyciągnie rzesze użytkowników. W sieci ludzi nie brakuje powodzenia, |