Poradnik Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp (/Temat-Addmefast-Szybkie-like-yt-like-fb-yt-views-itp-67103) |
Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - Urban19941 - 30-03-2013 00:48 Hej, jestem tutaj od niedawna;-) jest to mój pierwszy poradnik .
3. Konto na facebooku (z zaznaczoną opcją nie wylogowuj mnie)Zapewne każdy z was słyszał o takiej stronie jak addmefast oraz posiadacie konta, jeśli nie -> CLICK (ref) CLICK (czysty) na stronie jest praktycznie wszystko. od Twittera, facebooka, youtube, google+ po strony których nawet nie znam hehe;P więc tak na tejże stronie, jest antybot którego idzie bardzo prosto i szybko ominąć ;-) aby szybko zebrać niezbędne dla nas punkty Wymagania: 1. Mozilla firefox 2. dodatek IMACROS 4. Fanpage byle jaki 5. konto w wyżej wymienionym serwisie;-) (także z opcją nie wylogowuj mnie) następnie pobieramy skrypt click gdy już zainstalowaliśmy dodatek Imacros, wrzucamy skrypt w folder znajdujący się w moich dokumentach np C:\Users\twoja nazwa uzytkownika\Documents\iMacros\Macros Restartujemy przeglądarkę, klikamy na ikonkę imacros o tutaj otworzy nam się okno po lewej stronie przeglądarki wybieramy w nim nasz skrypt (u mnie znajduje się on w nowym folderze;-) czekamy aż imacros wszystko załaduje ;-) i wyskoczy nam okienko w którym wpisujemy ilość powtórzeń UWAGA!!!!!!!!!! Aby wszystko dobrze działało należy mieć otwartą tylko 1 kartę z resztą sobie macro poradzi, a my możemy bez trudu wrócić do naszych zajęć gdyż macro nie używa naszej myszki;-) (czasami nie naliczy pkt ale ogólnie jest OK!) najlepiej dodać od razu bądź przy niezbyt dużej ilości pkt filmiki yt lub lajki fb gdyż punkty zbierają się szybko a jak wiadomo admin nie śpi ]:-> jeśli pomogłem prosiłbym o wejście w refa REF z góry dziękuję Ps. macro jest dobrym sposobem także na podobne strony, chociaż zobaczycie sami iż wystarczą same facebook like;-) PS2. Dlaczego masz wejść w mój ref? 1. Udzielę pomoc w obsłudze macra 2. Zawsze pomogę (jeśli tylko będę w stanie hehe ) 3. Jest to naprawdę mega szybki sposób na nabicie wejść lajków itp, Ciebie to nic nie kosztuje, a mi zawsze jakoś możesz się odwdzięczyć, jeśli tylko chcesz Dla spostrzegawczych RE: Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - Stworkowaty - 30-03-2013 10:00 Nie wiem jak was, ale mnie, różowe i pogrubione litery walą po oczach. Ogólnie to coś takiego zdaje mi się że było no ale ujdzie. RE: Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - Damkofr - 30-03-2013 10:05 przetestuje na dniach bo znowu wraca do PPA i yt RE: Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - patryk0407 - 30-03-2013 10:14 na co to działa? Lajki, views, sub? RE: Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - surfer0700 - 30-03-2013 10:48 Dość to stare, ale myślę że niektórym się przyda. Na zachętę rep dla Ciebie. Czekam na kolejne Twoje poradniki. ps: na przyszłość nie używaj takiej czcionki, bo kiepsko się czyta. RE: Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - Urban19941 - 30-03-2013 12:48 (30-03-2013 10:14)patryk0407 napisał(a): na co to działa? Lajki, views, sub? Makro klika tylko lubie to na facebooku, a pkt można migiem wymienić na właśnie suby lajki views, zresztą na co tylko chcesz i jest tam dostępne. Co do czcionki, OK będę pamiętał na przyszłość RE: Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - swcrack - 31-03-2013 00:36 Znacie podobną stronę gdzie punkty można wymienić na łapki w dół albo na flagę na YT/FB? RE: Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - antyk - 02-06-2013 16:15 wie ktos jak skopiowac link do postu na fb, potrzebuje do fb post share na tej stronie RE: Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - kasass - 14-06-2013 11:37 kurcze mi cos nie chce otworzyc a robie wszystko dobrze RE: Addmefast Szybkie like yt like fb yt views itp - BuczerProforma2 - 21-06-2013 19:33 A ja mam pytanie; Co sądzicie aby wstawić z 5-10 filmików i odpalić żeby przez kilka godzin się pkt robiły i dawało lajki? YouTube jakoś się nie skapnie? nie będzie za dużo? Niektóre filmiki na YT w tym samym dniu co zostały wrzucone mają po 200 lajków. |