HBO Play Gra o Tron Wygraj Miecz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: HBO Play Gra o Tron Wygraj Miecz (/Temat-HBO-Play-Gra-o-Tron-Wygraj-Miecz-66985) |
HBO Play Gra o Tron Wygraj Miecz - Damianusix - 27-03-2013 23:03 Oglądaj filmiki reklamujące Grę o Tron i zdobywaj Bucks, następnie licytuj się z innymi użytkownikami o cenne nagrody (koszulki, bluzki, kieliszki no i oczywiście Miecz) Link do konkursu RE: HBO Play Gra o Tron Wygraj Miecz - WojaKk - 27-03-2013 23:14 2 dni temu tam dołączyłem, wygrać jest naprawdę trudno Czasem licytacje trwają do 5 nad ranem, ludzie mają po kilkanaście tysięcy bucksów więc dałem sobie z tym spokój RE: HBO Play Gra o Tron Wygraj Miecz - musicfan - 27-03-2013 23:16 ciekawa opcja skorzystam @EDIT racja, trudno coś wygrać ... co chwilę ktoś podbija ... RE: HBO Play Gra o Tron Wygraj Miecz - spokomanek - 29-03-2013 23:28 JEZU !! JAk ja bym chciał taki miecz |