![]() |
Sprzedam konto FireCash za FG lub SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam konto FireCash za FG lub SMS (/Temat-Sprzedam-konto-FireCash-za-FG-lub-SMS-66939) |
Sprzedam konto FireCash za FG lub SMS - rozekrr - 27-03-2013 08:40 Witam, sprzedam konto FireCash Saldo: $8.66. Jest to moje stare konto, którego używałem zanim migrowałem do AstroCash. Konto bez żadnych fraudów, gotowe do użytku z 10 niszami w sobie, dzięki którym da się jeszcze zarobić. Cena jaka mnie interesuje to 20 zł w formie 2 kodów doładowujących Orange. Osoby zainteresowane proszę pisać na PW. ////Zastrzegam sobie iż wpierw dostarczasz kody, potem ja Ci podaję dane, gwarantuje to pewność transakcji. Ja nikogo nie oszukałem, co widać po koncie. RE: Sprzedam konto FireCash - rozekrr - 30-03-2013 09:23 Proszę o zamknięcie tematu, oferta jest nie aktualna. Sprzedam konto FireCash za FG lub SMS - yazir - 30-03-2013 13:47 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |