![]() |
Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. (/Temat-Nagonka-na-YT-Bezsensowne-blokowanie-kont-66907) |
Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - Kamilov - 26-03-2013 17:41 Witam, właśnie dzisiaj zostało zbanowane moje konto YT pod PPA. Pomijam fakt, że było dosyć dobrze prowadzone (sporo wyświetleń, like, usuwałem negatywne komentarze) aż tu na gle BAN. Co jednak zdenerwowało, a jednocześnie zdziwiło to to, że zbanowano mi DRUGIE KONTO które założyłem wczoraj, na którym nie było żadnych materiałów ani nic... Wie ktoś co jest grane? RE: Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - daniel42na - 26-03-2013 17:47 Mi zbanowali około 30 kont w ociągu ostatnich 2 dni i co.. i nic. Mają do tego prawo szczególnie jeśli korzystasz z tego samego adresu ip logując się na wszystkie konta.. możesz być pewien że pewnego dnia wszystkie padną jak domek z kart. Nie wiem co jest tu bezsensowne. Nie przestrzegasz regulaminu = łapiesz bana. Proste ![]() Przy banie zwykle wysyłają dodatkowo info, że nie możesz zakładać ani prowadzić żadnych innych kont YT. Zarabiając na ppa to norma, jeśli chcesz mieć płynność musisz mieć większy arsenał kont i tworzyć/kupować je na bierząco. RE: Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - Kamilov - 26-03-2013 21:06 Ok, dzięki za nieco informacji ![]() Tutaj pojawiają się moje kolejne pytania : *Czy korzystanie z EnhanceViews lub SYV zwiększa szansę za zbanowanie konta? *Dlaczego na YT niektóre filmiki utrzymają się o wiele dłużej niż moje (monitorowałem konkurencję w niszy i poszczególne filmy trzymały się w niszy o wiele dłużej, a nawet dalej się trzymają) *Regulamin. Które zasady łamię dodając filmy pod PPA? RE: Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - daniel42na - 26-03-2013 21:19 Sam pomyśl, wcielając się w taki support yt.. Widzisz film którego 99% wyświetleń pochodzi z urządzeń mobilnych (mowa tutaj o SYV). Od razu wiemy że film jest sztucznie nabijany.. Utrzymują się przede wszystkim oryginalne (nie kradzione) filmy. Kolejną sprawą jest nabicie filmu wyświetleniami, komentarzami, łapkami.. Przy okazji wyświetleń warto wspomnieć o tym, że bardziej wartościowe są te o wysokiej retencji(czyli wtedy gdy film odtworzony jest cały lub jego większa część). Jak oni to robią że mają takie feeest nabite filmy od miesięcy nie usuwane z YT? ![]() Jest taka opcja jak film niepubliczny. Swobodnie możemy go wtedy nabijać, jednak nie jest on jeszcze widoczny w wyszukiwarce dla bezwzględnej konkurencji . ![]() RE: Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - Kamilov - 26-03-2013 21:21 Kolejny raz porcja istotnych informacji, dzięki ![]() Czy nabijanie filmu prywatnego nie będzie problemem dla EV czy SYV? Oraz czy po jego wypuszczeniu (zmiana na "publiczny") pomoże to w jego utrzymaniu na YT? W sensie fakt, że wcześniej był prywatny. RE: Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - daniel42na - 26-03-2013 21:24 Niepubliczny - ok. Prywatny - źle. Prywatnego nikt nie odtworzy poza Tobą, więc go nie wypromujesz. Jeśli film będzie już kilka dni i będzie posiadał wystarczającą ilość komentarzy, like itp możesz go udostępnić jako publiczny. Pamietać należy też o tagach. RE: Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - Kamilov - 26-03-2013 21:29 Nie ogarnąłem, że prywatny "nie równa się" niepubliczny. Jak to jest z tymi tagami? A z extra tagami? Czy mógłbyś mi pokazać jak np. wyglądają tagi do [przykład] Facebook hack. I czy extra tagi są opłacalne? Jak to widzi support i wyszukiwarka? Odp: RE: Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - miniek9090 - 26-03-2013 21:31 (26-03-2013 21:29)Kamilov napisał(a): Nie ogarnąłem, że prywatny "nie równa się" niepubliczny. tagi bierzrsz z wynikow np google keywords , albo sam wymyslasz lub kopiujesz od konkurencji (warto zawsze flage walnac przy okazji) . co do extra tagow to jest program na forum ktory tworzy rozne tagi z dwoch wyrazow . tylko nie przesadzaj z nimi ![]() wysłano z nokii 2600 RE: Odp: Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - stoki - 26-03-2013 21:38 (26-03-2013 21:31)miniek9090 napisał(a): (warto zawsze flage walnac przy okazji) .ot i prawie cala filozofia (dodaj wypowiedzi poprzednikow) dlaczego tak szybko twoje filmy znikają, twoje filmy są zgłaszane zapewne jako spam i wprowadzanie ludzi w błąd RE: Nagonka na YT? Bezsensowne blokowanie kont. - Kamilov - 26-03-2013 21:38 Dzięki. Czysta kallkulacja : optymalna liczba tagów i extra tagów? |