Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Praca- Pomorskie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Praca- Pomorskie (/Temat-Praca-Pomorskie-66902)

Praca- Pomorskie - Mksiak - 26-03-2013 16:08

Wiecie może, gdzie najlepiej szukać prasy na sezon letni lub dorywczej ? Chodzi mi o pracę od roznoszenia ulotek [cały rok] poprzez sprzedaż w butikach [sezon]. Jeśli ktoś może to proszę o pomoc Lol Obszar pomorskiego

RE: Praca- Pomorskie - igambler - 26-03-2013 18:22

Nie wiem czy uwas też są oddziały tepsy, work serwis zatrudnia na potęgę.

RE: Praca- Pomorskie - Max998 - 26-03-2013 18:41

Wysyłając swoje papiery do jakiś tam agencji pracy wiele na pewno nie osiągniesz.
Troszeczkę w w moim życiu przeszedłem przygód z pracą i różnego typu ''pomocami'' w związku z nią.

Wysyłając moje papiery do różnych agencji najczęściej nie było nic dla mnie bądź oferta po prostu nie przypadła mi do gustu a też szukałem czegoś w stylu np. roznoszenia ulotek ale po skrzynkach nie w centrum wciskać ludziom na siłę. Nie abym wybrzydzał ale nie mam jeszcze rodziny na utrzymaniu i szukałem czegoś w miarę ciekawego. Z drugiej strony głupota ludzi tam pracujących też potrafi być wielka. Jestem młodym mieszkańcem Sosnowca a pani z tej agencji do mnie dzwoni iż w dniu jutrzejszym mam się stawić na godzinę 8 do jakiejś hurtowni w.. Krakowie.. Myślałem, że padnę więc odmówiłem za co zostałem z tej agencji wypisany. Przeszedłem później jeszcze przez kilka takich ''pomocnych'' doradców lecz nic z tego nie wyszło do czasu gdy postanowiłem dać swoje ogłoszenie w internecie. O dziwno na drugi dzień dostałem 3 oferty z czego 2 na produkcji i 1 kierowcy. Wybrałem ofertę kierowcy z czego jestem zadowolony bo pracuję w znanej firmie: UPS i mam łatwy rejon, pieniądze też nie małe bo z 1 wypłaty zafundowałem sobie nowego laptopa 2100zł. rodzice dołożyli 500zł.

Obecnie jak można się domyśleć zbieram na samochód - Opel Zafira z rocznika min. 2010. Big Grin

Tobie życzę powodzenia w znalezieniu pracy i jeśli się nie uda spróbuj ogłosić się w necie - on ma nieziemską siłę.

RE: Praca- Pomorskie - Mksiak - 26-03-2013 19:26

Dzięki za porady Wink A mógłbyś podpowiedzieć na jakim serwisie się ogłosiłeś lub na jakim ja ewentualnie mógłbym się ogłosić

RE: Praca- Pomorskie - Max998 - 26-03-2013 19:30

Wydaje się to banalne aczkolwiek ja polecam: gumtree, tablica.pl, gratka.pl (dział praca). Na tych trzech dostałem najwięcej ofert i gdybym był na prawdę zdesperowany coś bym wybrał.

Możesz sam się ogłosić albo też poszukać ciekawych ofert pracy w swoim rejonie.

RE: Praca- Pomorskie - Mksiak - 26-03-2013 19:53

Dzięki, a jeszcze jedno bo nie wiem darmowe są te serwisy facepalm ?

RE: Praca- Pomorskie - Max998 - 26-03-2013 19:55

Tak, jedynie wyróżnienie (niekoniecznie) coś tam kosztuje.

RE: Praca- Pomorskie - Mksiak - 26-03-2013 20:15

Wielkie dzięki Max998 już się poogłaszałem mam nadzieję, że to przyniesie oczekiwany rezultat Wink

RE: Praca- Pomorskie - Max998 - 26-03-2013 20:22

Nie ma sprawy, trzymam kciuki. Smile