Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nisza PPA - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271)
+---- Wątek: Nisza PPA (/Temat-Nisza-PPA-66825)

Nisza PPA - ksomix - 25-03-2013 08:56

Witam,
Niedawno założyłem strone na temat jednej niszy PPA, zrobiłem filmik na yt. Wszystko szło zgodnie z planem, gdy nagle zauważyłem, że ktoś dosłownie przekopiował całą grafike i tekst z mojej strony. Jedynie zmienione zostało tło i tekst został lekko sformatowany.
Jest jakiś sposób na pozbycie się takiej strony??
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam, ksomix.

Odp: Nisza PPA - miniek9090 - 25-03-2013 09:06

ty dzialasz niezgodnie z prawem i on wiec pogryzc co najwyzej sie mozecie . jezeli ta stronka stoi na jego wlasnym hostingu i domenie to chyba nic . jest mozliwosc wlamania sie na jego ftp , ale moze cie za to pozwac ;p

mobile phone-brak polskich znakow

RE: Nisza PPA - surfer0700 - 25-03-2013 09:08

Moim zdaniem nic nie da się zrobić. Sam działasz na 'nielegalnej' strefie, więc raczej nic nie zdziałasz.
Chyba że jego stronka jest na blogspocie, to możesz zgłaszać i zgłaszać, w końcu usuną.

RE: Nisza PPA - ksomix - 25-03-2013 09:14

Właśnie tak myślałem. Dzięki za szybkie odpowiedzi. Wink

RE: Nisza PPA - daniel42na - 25-03-2013 12:35

Dlaczego zadajecie takie pytania w tym dziale? Undecided

RE: Nisza PPA - miniek9090 - 25-03-2013 12:47

bez kitu , co ma strefa wtajemniczonych do problemów z zarabianiem na ppa? Lol
pytaj sie w dziale uploading PPA

Nisza PPA - Admin - 10-05-2013 11:15

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.