Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
$$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: $$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ (/Temat-Szybkie-doladowania-za-kase-na-PP-66711)

$$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - 30procent - 22-03-2013 18:31

1.Nazwa przedmiotu :Doladowania z kazdej sieci za kase na PP + prowizja
2.Opis przedmiotu :Ty wysylasz mi kwote doladowania+prowizja na PayPala a ja ci doladowuje przez bank.
O zaufaniu domnie moga swiadczyc tylko staz i posty na forum oraz opinie innych uzytkownikow prowadzonych ze mna transakcje.

3.Zdjęcia :
4.Kontakt : PW lub temat
5.Cena : (doladowanie 5 zl za 6 zl na PP) (doladowanie 10 zlza 12 zl na PP) (doladowanie 20zl za 24 zl na PP) ( doladowanie 30 zl za 34 zl na PP)
6.Sposób zapłaty za przedmiot :Paypal

Opinie po transakcji prosze pisac tutaj.

RE: $$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - marcel_kk - 22-03-2013 19:08

Tu jest taniej, a nie drożej jak w Twojej ofercie,
może kogoś zainteresuje, korzystam z tej stronki:
http://eu-prepaid.com/index.php?promocja=qoptofuxve83frz

RE: $$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - tomazzi - 22-03-2013 19:15

(22-03-2013 18:31)30procent napisał(a):  O zaufaniu domnie moga swiadczyc tylko staz i posty na forum oraz opinie innych uzytkownikow prowadzonych ze mna transakcje.

bekabekabeka padłem
nie ma to jak samemu sobie posłodzić, to fakt dla mnie twoja ilość postów i staż to jedna i podstawowa informacja : jesteś osobą której na pewno nie zapłacę pierwszej to raz

dwa po co przepłacać u ciebie, na tej stronie co podał marcel kupi się znacznie taniej jak u ciebie jak już ktoś chce w ogóle przepłacać

reasumując : nie liczyłbym na jakiekolwiek zainteresowanie

RE: $$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - Nicktim - 22-03-2013 19:22

Wielu użytkowników tego forum oferuje doładowania za 50% wartości Smile

RE: $$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - Mksuzi - 22-03-2013 19:24

Wszelkie granice zostały normalnie rozszarpane przez Ciebie.

Jak można oferować takie prowizję za zwykłe doładowania telefonów, gdy dosłownie na wyciągnięcie ręki są inne źródła, które są o wiele tańsze?

Przykład: Allegro.pl

Drugi przykład podał użytkownik wyżej.

Trzeci przykład. http://www.zdrapka.net/

Niech tego typu tematu zostają kasowane, bo żerować na użytkownikach forum o zarabianiu to szczyt głupoty.

pokerface

RE: $$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - 30procent - 22-03-2013 20:42

tylko ze przez stronke nie zaplacisz Paypalem

RE: $$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - aero2 - 22-03-2013 20:53

To ci nie wyjdzie, nie obraź się.

Też kiedyś tak próbowałem, ale nie wyszło i dałem spokój.

Przeważnie każdy co ma PayPal, ma z nim powiązane konto bankowe i sobie wypłaci gotówkę, by kupić doładowanie.

Jeszcze możesz zrobić tak, kup tu taniej http://eu-prepaid.com/index.php lub na Allegro, a sprzedawaj tak jak w kiosku, sklepie po normalnej cenie 5 zł = 5 zł.

RE: $$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - 30procent - 22-03-2013 21:40

sory ale malo osób ma polaczonego PP z bankiem

RE: $$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - aero2 - 22-03-2013 21:47

Masz rację, bo wielu nie ma +18.

Ja mam powiązane z kontem bankowym i kartą Visa, także nie mam żadnych limitów.Smile

$$ Szybkie doladowania za kase na PP $$ - surfer0700 - 26-06-2013 18:13

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.