Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Inwestycja 20% miesięcznie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Inwestycja 20% miesięcznie (/Temat-Inwestycja-20-miesiecznie-66671)

Strony: 1 2

Inwestycja 20% miesięcznie - patryk006 - 21-03-2013 21:49

Wprowadzę do pewnego programu w którym zarabiamy 20% miesięcznie.
Zapewnię całkowitą pomoc informacyjną + pierwszym 2 osobom dam 100% gwarancję pierwszej inwestycji do 50 pln (w przypadku kiedy program zniknie, upadnie, przestanie płacić czy cokolwiek innego - zwracam tobie całą kwotę)

więcej info na gg. 6177897

Do startu wystarczy konto w polskim banku i kwota 10 pln.

RE: Inwestycja 20% miesięcznie - wesolutki - 22-03-2013 15:26

Nie ma to jak przelew z własnego konta na piramidę... nikt normalny kto inwestuje nie będzie się narazal na takie coś. Ciekawi mnie też ten zwrot, jak padnie to oddajesz z własnej kieszeni? DobreTongue

RE: Inwestycja 20% miesięcznie - tomazzi - 22-03-2013 15:28

(22-03-2013 15:26)wesolutki napisał(a):  Nie ma to jak przelew z własnego konta na piramidę... nikt normalny kto inwestuje nie będzie się narazal na takie coś. Ciekawi mnie też ten zwrot, jak padnie to oddajesz z własnej kieszeni? DobreTongue

szuka naiwnych i pseudo praniową psychologiczną paplaniną próbuje jelenia znaleźć

powodzenia w szukaniu naiwnych co się na twoje obiecanki cacanki złotych gór złapią

RE: Inwestycja 20% miesięcznie - SilverNight - 22-03-2013 15:44

Dokładnie tomazzi

pomyliłeś forum patryk006 ...

RE: Inwestycja 20% miesięcznie - tomazzi - 22-03-2013 15:47

(22-03-2013 15:44)SilverNight napisał(a):  Dokładnie tomazzi

smaruje tym na każdym forum jakie mu wujek google wyrzuci, ale niestety i w innych miejscach ciężko o naiwniaka Big Grin

RE: Inwestycja 20% miesięcznie - Mksuzi - 22-03-2013 16:56

Mnie w takich sytuacjach zawsze zastanawia jedno.

Ile ty z tego masz?

Charytatywnie to nawet Owsiak nie działa...

RE: Inwestycja 20% miesięcznie - marcel_kk - 22-03-2013 17:02

Jeszcze się na to ktoś nabiera ? Niesamowite, że ludzie są tacy naiwni...

RE: Inwestycja 20% miesięcznie - tomazzi - 22-03-2013 17:17

(22-03-2013 17:02)marcel_kk napisał(a):  Jeszcze się na to ktoś nabiera ? Niesamowite, że ludzie są tacy naiwni...

niestety nie brak naiwnych dlatego takie coś istnieje, podobnie jak te syfy mega pensja, darczyńcy i przez to, że nie brak debilów w tym kraju takie coś ma prawo bytu, istnieje i co chwilę na forum pojawia się taki jeleń z tematem o extra zarobku w którymś z tych syfów

RE: Inwestycja 20% miesięcznie - patryk006 - 22-03-2013 22:25

(22-03-2013 15:47)tomazzi napisał(a):  
(22-03-2013 15:44)SilverNight napisał(a):  Dokładnie tomazzi

smaruje tym na każdym forum jakie mu wujek google wyrzuci, ale niestety i w innych miejscach ciężko o naiwniaka Big Grin

Zanim zaczniesz rzucać jakiekolwiek słowa może lepiej sprawdź i miej dowody, nie znajdziesz żadnego mojego posta na żadnym innym forum

Piramida , jasne nie zamierzam tego ukrywać jednak ta piramida trochę podziała, nie chcecie nie musicie, nie potrzebuję poleconych aby zarabiać.
Ciekawi mnie ile userów tego podforum wierzy w pseudo inwestycje innych programów ... no cóż wierzyć można ale każdy taki program jest piramidą.

(22-03-2013 17:17)tomazzi napisał(a):  
(22-03-2013 17:02)marcel_kk napisał(a):  Jeszcze się na to ktoś nabiera ? Niesamowite, że ludzie są tacy naiwni...

niestety nie brak naiwnych dlatego takie coś istnieje, podobnie jak te syfy mega pensja, darczyńcy i przez to, że nie brak debilów w tym kraju takie coś ma prawo bytu, istnieje i co chwilę na forum pojawia się taki jeleń z tematem o extra zarobku w którymś z tych syfów

a sam cóż za programy masz w stopce ? jeden ma całe 12 dni życia, jakiekolwiek dowody że nie jest to kolejna piramida która zniknie po miesiącu czy dwóch ?

(22-03-2013 16:56)Mksuzi napisał(a):  Mnie w takich sytuacjach zawsze zastanawia jedno.

Ile ty z tego masz?

Charytatywnie to nawet Owsiak nie działa...

10% z każdej inwestycji.

(22-03-2013 15:28)tomazzi napisał(a):  
(22-03-2013 15:26)wesolutki napisał(a):  Nie ma to jak przelew z własnego konta na piramidę... nikt normalny kto inwestuje nie będzie się narazal na takie coś. Ciekawi mnie też ten zwrot, jak padnie to oddajesz z własnej kieszeni? DobreTongue

szuka naiwnych i pseudo praniową psychologiczną paplaniną próbuje jelenia znaleźć

powodzenia w szukaniu naiwnych co się na twoje obiecanki cacanki złotych gór złapią

Czy gdziekolwiek obiecuję złote góry czy 30% dziennie ?

cóż czyli "normalni" wrzucają kasę do programu który ma ten sam skrypt co setki innych które padły, oferuje 10% dziennie i ewentualnie ma zmieniony kolor lub czasami niektóre postarają się o jakieś lepsze logo.

wierzyć możesz lub nie ... ale tak zamierzałem wtedy oddać z własnej kieszeni, ale nie zamierzam wymagać od was zaufania w końcu na forum za dużo nie działam.

RE: Inwestycja 20% miesięcznie - marcel_kk - 23-03-2013 07:14

Jak zwał to zwał, ale jest to oferta następnej piramidy działającej dopóki młode jelenie
będą wpłacać kase na starych, w którymś dniu działalności z braku chętnych interes
się sypnie, założyciele zabierają kasę, oszołomy wala głowa w ściane bo z swej pazerności
nie zdążyli wypłacić kasy. Tak to działa, a program czym bardziej oferuje większy zarobek tym szybciej znika z rynku.
Pozdrawiam i życze rozumu.