[Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) (/Temat-Ankieta-AstroCash-org-Fast-Payout-Szybka-Wyplata-66545) |
[Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - AstroCash.org - 19-03-2013 17:58 Drodzy użytkownicy! Przez ostatnie dni jesteśmy oblegani pytaniami o szybsze wypłaty. Z tego właśnie powodu, chcemy przedstawić Wam pewien ciekawy pomysł oraz rozwiązanie dla osób, które błyskawicznie szybko potrzebują swoich pieniążków. Szczegóły: - możliwość szybszej wypłaty dla użytkowników, którzy od początku miesiąca zarobili minimum 50$, - **termin szybszej wypłaty będzie przez nas podawany (status możliwości skorzystania z opcji, widoczny na stronie), - za szybszą wypłatę będzie pobierana prowizja w wysokości 5%, - AstroCash.org ma czas 24 godzin na wykonanie wypłaty. W innym wypadku, jeżeli czas oczekiwania zostanie przekroczony, prowizja nie zostanie pobrana! ** - przypuszczamy(!), że termin szybszych wypłat oscylowałby w dniach 20-23 każdego miesiąca (dni robocze), (!) - znak ten oznacza przypuszczenia administratorów AstroCash.org. Wszystko zależeć będzie od wypłacalności sieci afiliacyjnych, w konkretnych miesiącach. Pozostawiam temat do ogólnej dyskusji oraz zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie (w celu potwierdzenia nowej opcji). Pozdrawiam, Administrator AstroCash.org PS. Osoby, które korzystają z umów lub chcą z nich skorzystać nie mogą otrzymać wcześniejszej wypłaty!!! RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - Nicktim - 19-03-2013 18:01 Dobry pomysł RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - Kerak - 19-03-2013 18:02 - możliwość szybszej wypłaty dla użytkowników, którzy od początku miesiąca zarobili minimum 50$, Jak tak to nie dla mnie. W tym miesiącu mam fuksem ponad 50$, ale moja jedyna nisza się wypali i koniec. A te powiedzmy 15$ by zalegało i bym musiał czekać. W skrócie - wywalić limit 50$ bez którego nie można szybko wypłacić RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - minister1234 - 19-03-2013 18:02 Świetny pomysł Tak więc trzeba tylko czekać na jego zrealizowanie ! RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - surfer0700 - 19-03-2013 18:07 (19-03-2013 18:02)Kerak napisał(a): - możliwość szybszej wypłaty dla użytkowników, którzy od początku miesiąca zarobili minimum 50$, Limit min 50$ to dobry pomysł. Bez tego każdy będzie chciał wypłacać grosze, przez co opóźni się szybka wypłata pieniędzy, a tego chyba nie chcemy RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - minister1234 - 19-03-2013 18:10 Surfer ma rację 50$ to dobry limit ! RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - Kerak - 19-03-2013 18:14 A jak dla mnie za wysoki Nie każdy zarabia grubą kasę na PPA Jak dla mnie 20-25$ byłoby dobre RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - Mikoszi - 19-03-2013 18:22 Może najpierw lepszym pomysłem jest wprowadzenie tego co już obiecaliście? Sygnaturki, gateway (tak, wiem testy.. tylko do kiedy) czy też tam inne sprawy RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - yazir - 19-03-2013 18:29 Ok $50 jest dobrą kwotą, w sumie mogla by byc nawet wyższa. Nie rozumiem tylko dlaczego najbardziej na szybkie wypłaty nalegają osoby zarabiające stosunkowo mało. Nie chodzi o nierówne traktowanie ale co dla osoby która zarabia $15 msc da szybka wypłata skoro na następną i tak będzie musiała czekać miesiąc gdyż do końca miesiąca nie zarobi minimum do wyplaty. Warto popatrzyc na to z tej perspektywy. RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - sqmany - 19-03-2013 18:40 @yazir kto zarabia 15$/msc ? 2 to chyba nie jest możliwe na AC\ A co do szybkich wypłat to ja bym był za wniesieniem minimum 100$ |