[Odpowiedzi Qday] Geografia - Co to za miejsce - 2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Odpowiedzi Qday] Geografia - Co to za miejsce - 2 (/Temat-Odpowiedzi-Qday-Geografia-Co-to-za-miejsce-2-66477) |
[Odpowiedzi Qday] Geografia - Co to za miejsce - 2 - Macin1207 - 18-03-2013 15:13 Poprawna odpowiedź to: 1410 RE: [Odpowiedzi Qday] Geografia - Co to za miejsce - 2 - Stachu - 18-03-2013 15:42 Ja to bym mu dał bana, bo aby spami koleś ;/ RE: [Odpowiedzi Qday] Geografia - Co to za miejsce - 2 - Chinczyq - 18-03-2013 20:30 Odpowiedź poprawna. Dzięki! RE: [Odpowiedzi Qday] Geografia - Co to za miejsce - 2 - Mksiak - 19-03-2013 07:57 Dzięki, poprawne RE: [Odpowiedzi Qday] Geografia - Co to za miejsce - 2 - Macin1207 - 19-03-2013 17:14 Stachu czy podawanie poprawnych odpowiedzi to spam? Nie wydaję mi się. Kolejna rzecz, jeśli komuś nie chcę się przeglądać wszystkich zadań na Qday w poszukiwaniu jednego, na które zna odpowiedź to wystarczy, że wejdzie na forum i ma gotową odpowiedź. Czy widzisz w tym coś złego, że próbuję ułatwić wam życie? RE: [Odpowiedzi Qday] Geografia - Co to za miejsce - 2 - Stachu - 20-03-2013 15:19 Tak widzę w tym coś złego. Zaśmiecanie forum. Wystarczyło odkopać temat, poza tym bez przesady, jak ktoś chce to sobie znajdzie -,- RE: [Odpowiedzi Qday] Geografia - Co to za miejsce - 2 - kuszelas - 20-03-2013 22:15 (19-03-2013 17:14)Macin1207 napisał(a): Stachu czy podawanie poprawnych odpowiedzi to spam? Nie wydaję mi się. Kolejna rzecz, jeśli komuś nie chcę się przeglądać wszystkich zadań na Qday w poszukiwaniu jednego, na które zna odpowiedź to wystarczy, że wejdzie na forum i ma gotową odpowiedź. Czy widzisz w tym coś złego, że próbuję ułatwić wam życie?Stachu ma rację. Przepisałeś to z: http://zarabiam.com/Temat-Odpowiedzi-Qday-Geografia-Co-to-za-miejsce-2-61262 i jeszcze uważasz, że ułatwiasz życie innym. To spróbuj sobie wyobrazić sytuację, że takich altruistów jak Ty znajdzie się kilkunastu i każdy opublikuje podane już wcześniej rozwiązanie ponownie. Wtenczas na tym forum znajdzie się tysiące rozwiązań, po kilkanaście takich samych. W tym kiermaszu zorientować się będzie bardzo trudno. Inna sprawa, że jeżeliby odpowiedzi te były grupowane kategoriami, tak jak w Qday'u, prawdopodobieństwo dodawania rozwiązań, które już się ukazały byłoby mniejsze. Tymczasem radzę Ci napisać do Admina, aby usunął Twój post i będzie OK. [Odpowiedzi Qday] Geografia - Co to za miejsce - 2 - Roben - 20-03-2013 23:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |