Jak mam się zalogować na firecash? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak mam się zalogować na firecash? (/Temat-Jak-mam-sie-zalogowac-na-firecash-66469) |
Jak mam się zalogować na firecash? - kalutor - 18-03-2013 11:29 Czy ktoś mi powie do kurwy nędzy, w jaki sposób mam się zalogować do FC? Wykorzystałem już milion haseł wysyłanych na maila i nic! RE: Jak mam się zalogować? - MartinS - 18-03-2013 11:43 Po pierwsze to trochę kultury. Rzucanie mięsem na lewo i prawo nic Ci nie da. Po drugie po co chcesz zarabiać PPA skoro nie potrafisz się nawet zalogować? Przypominam, że nie jest to forum żadnego serwisu a pisanie TAKICH tematów jest bezcelowe. Od tego jest helpdesk bądź bezpośrednie napisanie do Artura/Damiana. RE: Jak mam się zalogować? - kalutor - 18-03-2013 11:54 Uważam, że nie ślizgaliśmy się na jednym gównie, żebyś uczył mnie kultury... Swoje moralitety pozostaw dla mistrzów zarabiania przez PPA, którzy zapewne ja i Ty nie mają problemów z logowaniem się akurat do tego serwisu. "Rzucanie mięsem" jest w tym przypadku jak najbardziej uprawnione i nie ma związku z poprawnością logowania... I nie wdawaj się ze mną w werbalną przepychankę, bo może być Tobie głupio na bardzo długo... RE: Jak mam się zalogować? - MartinS - 18-03-2013 12:02 Całe szczęście Bluzganie nic w tym przypadku Ci nie pomoże a jedynie MOŻE zaszkodzić. [email protected] - [email protected] RE: Jak mam się zalogować? - Aroonia93 - 18-03-2013 12:09 login który podałeś przy rejestracji nie mail i hasło to wszystko Jak mam się zalogować? - Coristo - 18-03-2013 14:19 Pisz do FC na support. I trochę kultury. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |