netsales.pl i tradedoubler.com opinie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: netsales.pl i tradedoubler.com opinie (/Temat-netsales-pl-i-tradedoubler-com-opinie-66441) Strony: 1 2 |
netsales.pl i tradedoubler.com opinie - kesh - 17-03-2013 17:21 Witam, mam pytanie czy ktoś z Was korzysta z usług stron netsales.pl i/lub tradedoubler.com, albo kiedyś korzystał i mógłby się wypowiedzieć... Planuje zacząć zamieszczać ich reklamy na stronie. Jak myślicie jest sens ? Można coś zarobić ? RE: netsales.pl i tradedoubler.com opinie - Stworkowaty - 17-03-2013 23:03 Opinia o Netsales : Da się zarobić, ale co najgorsze odrzucają przeważnie 70% leadów... miałem zarobione dobre 5000zł, dostałem 1500zł... RE: netsales.pl i tradedoubler.com opinie - sylwu - 27-03-2013 21:32 Ja zarabiam na netsales od roku, polecam bo mają fajne programy. Fakt przy walidacji ucinają ale wątpię żeby 70% choć w sumie to zależy od jakości leadów. Mi średnio ucina 30-40%. Płacić płacą, teraz mają nowy panel płatności, co powinno jeszcze przyśpieszyć wypłaty. Także warto Jeżeli chodzi o tradedoubler, to zarejestrowałem się tam nie dawno wiec za dużo nie powiem, ale z tego co widzę mają masę programów i dosyć profesjonalny dashboard RE: netsales.pl i tradedoubler.com opinie - Poszukiwacz - 05-04-2013 08:19 Witam, Walidacje zależą tylko i wyłącznie od reklamodawców - żadna sieć sama nie waliduje leadów. Dla każdej też sieci jest korzystne jeżeli ten odrzut jest jak najmniejszy bo reklamodawca za odrzucone leady nie płaci. Przerywamy współpracę z reklamodawcami, którzy odrzucają zbyt dużą ilość leadów, ponieważ my nie otrzymujemy wynagrodzenia a generujemy duże koszta technologiczne, więc możecie wierzyć że nie mamy w tym żadnego interesu. Odrzut też zależy od jakości leadów, bo np leady pozyskane na rozrywkowym FanPage są o wiele niższej jakości niż te pozyskane np na tematycznej stronie internetowej więc należy o tym pamiętać Pozdrawiamy, Zespół NetSales RE: netsales.pl i tradedoubler.com opinie - surfer0700 - 05-04-2013 10:53 Poszukiwacz niby tak, jednak gdy przeszedłem do Zanox na te same reklamy w tym samych programach partnerskich, wypłatę dostałem w 90%, u Was w 40%, więc różnica jest znaczna. w takim razie wydawcy robią Wam na złość czy jak to rozumieć? RE: netsales.pl i tradedoubler.com opinie - Pawel Szamotulski - 07-04-2013 20:24 A jakie jest wgl minimum w netsales? Wypłata jest na PayPal? Wypłacają bez formalności? RE: netsales.pl i tradedoubler.com opinie - Dennisek78 - 07-04-2013 20:55 100zł. RE: netsales.pl i tradedoubler.com opinie - surfer0700 - 07-04-2013 21:04 (07-04-2013 20:24)Pawel Szamotulski napisał(a): A jakie jest wgl minimum w netsales? Wypłata jest na PayPal? Wypłacają bez formalności? 100 PLN | Chyba tylko na bank. | Trzeba wysyłać dokumenty. RE: netsales.pl i tradedoubler.com opinie - As7 - 15-04-2013 19:30 Co myslicie o zamieszczeniu reklamy na blogu z hackami do gier facebook itp ? 2000 unikalnych wejsc Dziennie. Sa jakieś oferty na których zarabia sie za same wyświetlenie reklamy ? Czy tylko kasa leci po wypełnieniu oferty reklamodawcy. Jakby ktos był chetny do pomocy to było mi by bardzo miło RE: netsales.pl i tradedoubler.com opinie - surfer0700 - 16-04-2013 15:39 As7: Cytat:5. Z zastrzeżeniem innych postanowień Regulaminu, NS ma prawo rozwiązać Umowę z Wydawcą w trybie natychmiastowym, w przypadku: |