![]() |
Liberty reserve - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Liberty reserve (/Temat-Liberty-reserve-66370) |
Liberty reserve - aka - 16-03-2013 09:46 Czy na liberty reserve można mieć dwa konta. czy jest możliwość usunięcia konta. RE: Liberty reserve - tomazzi - 16-03-2013 09:51 na istniejącą osobę która by mogła potwierdzić swoją tożsamość dokumentem to tak można założyć 2 czy 3 konto na kolejnego członka rodziny nie konta lr nie ma możliwości usunięcia RE: Liberty reserve - As7 - 21-03-2013 10:01 ja sie dolacze do tematu bo nie chce zasmiecac fora bo moze gdzies juz to bylobale nie potrafie sie dokopac. Czy na LR zakladajac konto na siebie sa jakies zobowiazania ? nie chcialbym zeby po pewnym czasie jak konta nie bd uzywac zeby przyszedl mi list z rachunkiem do zaplaty czy cos podobnoge. czy zalozenie konta na dane fikcyjne to zly pomysl ? konto mialoby mi sluzyc do inwestowania w rozne programy inwestycyjne. Z gory dzieki. pisze z lg l7 i przepraszam za brak polskich znakow. RE: Liberty reserve - tomazzi - 21-03-2013 10:16 (21-03-2013 10:01)As7 napisał(a): ja sie dolacze do tematu bo nie chce zasmiecac fora bo moze gdzies juz to bylobale nie potrafie sie dokopac. jedynymi opłatami są opłaty w wysokości 1% od przychodzących przelewów, brak jest innych opłat, konto jest darmowe tak fikcyjne dane to głupi pomysł - mogą kiedyś poprosić o weryfikację danych na podstawie skanu dokumentu i będziesz w czarnej d bo na fikcyjne dane weryfikacji nie przejdziesz Liberty reserve - Hybrid1990 - 06-02-2021 21:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |