iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com (/Temat-iPad-Nie-dziala-normalny-styl-zarabiam-com-66268) Strony: 1 2 |
iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Kerak - 13-03-2013 16:29 Cześć, na iPadzie jest tylko wersja mobilna a po kliknieciu w zmiane stylu na normalną (czarną) nic się nie dzieje. Mam nadzieje że dobry dział RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Admin - 13-03-2013 17:39 Też to zauważyłem na swoim jabłuszku ale nie wiem co jest przyczyną. Po wylogowaniu się styl można zmienić bez problemu. RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Skipi - 13-03-2013 17:50 U mnie na Androidzie trzeba ustawić system z Mobile na Desktop może też tam macie takie funkcje w przeglądarce RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Kerak - 13-03-2013 18:02 Coś takiego było w Cydii kiedyś, poszukam. RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Kerak - 10-11-2013 05:52 No to odświeże temat. A więc dało by się coś zrobić w tej sprawie? To jest naprawdę irytujące że muszę korzystać z wersji mobilnej na jabłuszku . (Wiem że można zrobić trik z używaniem innej przeglądarki z opcją wyświetlania jako PC, jednak Safari jest o wiele poręczniejesze i szybsze) Chyba programista ZC powinien sobie z tym poradzić jak to jest coś głebiej RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Jose - 10-11-2013 11:55 Musicie zjechać na sam dół i clicknąć na "zmień wersje", u mnie zadziałało. RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Slasher1 - 10-11-2013 11:56 U mnie nie działa RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Szaman1644 - 10-11-2013 12:20 (10-11-2013 11:55)Jose napisał(a): Musicie zjechać na sam dół i clicknąć na "zmień wersje", u mnie zadziałało. Kolega ma racje. Jak najbardziej działa,a tez juz długi czas sie z tym borykalem. Dzięki. RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - Admin - 10-11-2013 13:24 Jakiś czas temu naprawiłem ten przycisk na dole forum "zmień wersję", nie powinno być problemu, bynajmniej na moim ipdzie śmiga elegancko. RE: iPad - Nie działa normalny styl zarabiam.com - damianus627 - 10-11-2013 13:34 @[Admin] u mnie dość często nie działa ten przycisk za pierwszym razem, lecz dopiero po kilku naciśnięciach. |