Taski get-piad i inne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Taski get-piad i inne (/Temat-Taski-get-piad-i-inne-66265) |
Taski get-piad i inne - Trevor188 - 13-03-2013 15:41 Witam, Chciałbym jakoś dorobić na "taskach" jest wiele stron o tym, ale nie wiem w co danym tasku należy żrobić i jak to w miarę szybko znaleźć. Chciałem dorobić sobie na starterach, no ale jak zaliczy ofertę ( niezmiernie rzadko) to resztę już jest poblokowane. Proszę nie odsyłać mnie do opcji szukaj, bo szukałem znalazłem tylko na 1 taska z tymi zdjeciami, ale nie mogę akurat tego odpalic. RE: Taski get-piad i inne - tomazzi - 13-03-2013 15:48 przeczytaj tematy ciekma odnośnie gpt, w 1 poście znajdziesz film yt z tym jak robić taski i o co w tym chodzi i o ile się nie mylę to w samym temacie jak go przeczytasz są gdzieś w postach linki do poradników w pdf także wystarczy poszukać RE: Taski get-piad i inne - makingmoney - 29-03-2013 14:15 Witaj. Obecnie zajmuje się przechytrzaniem Matomy w taskach na Neobux Jeśli chcesz wiedzieć jak to robię, odwiedź mojego bloga. Link w podpisie. |