Poradnik [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email (/Temat-Poradnik-Jak-tworzyc-masowo-konta-email-66252)Strony: 1 2 |
[Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - gelmen - 13-03-2013 12:03 Jak tworzyć masowo konta email Dzisiaj chciałbym wam przedstawić sposób, dzięki któremu w kilka sekund stworzymy sobie konta email na różnych serwisach. Pierwsze co musimy zrobić, to pobrać program MoorHunt: Download Po instalacji programu uruchamiamy go. Klikamy w narzędzia, i wybieramy " Kreator Kont ". Po włączeniu kreatora kont powinno ukazać nam się takie okno: Teraz pokażę ze szczegółami jak dobrze korzystać z kreatora kont. 1.Możemy zaznaczyć opcję Losuj Login i hasło, wtedy program automatycznie będzie wymyślał loginy i hasła. Jeżeli wolimy samemu wymyślać login i hasło, odznaczamy tą opcje, i w okienkach wyżej uzupełniamy informacje. 2.Wybieramy serwer na którym ma zostać założone nasze konto email. Obecnie jest do wyboru ponad 120 ! 3. Wybieramy ile kont ma zostać utworzonych. 4. Klikamy przycisk " Utwórz " i konta zaczynają się robić. Po naciśnięciu przycisku " Utwórz " wyświetli nam się okno, w którym będziemy musieli wpisać wyświetloną captche. Po przepisaniu captchy konto praktycznie od razu pojawia się na liście z danymi do logowania. Np.: L: - Login P: - Hasło Sposób myślę, że wielu osobom znany, lecz na pewno część z was na forum nie zna tego sposobu, więc nie zaszkodzi się nim z wami podzielić. RE: [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - Petr0 - 13-03-2013 12:21 Da się w tym zakładać konta Google (Gmail) czy tylko do wyboru onet? RE: [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - gelmen - 13-03-2013 12:24 Pisałem, że do wyboru jest ponad 120. Ale niestety kont na gmail tym sposobem nie da się zrobić. RE: [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - vipper - 13-03-2013 15:18 A około 3-5 miesięcy temu sie dało ;d RE: [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - gelmen - 13-03-2013 16:10 To pewnie przez te weryfikacje telefoniczne się nie da. RE: [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - pawel040 - 16-03-2013 14:34 Ten moorhunt nie jest aktualizowany, aktualna wersja programu to MoorHunt (0.8.0.60) ale sa pewne ograniczenia by go zdobyć Rozbudowana wersja programu została udostępniona dla nielicznych RE: [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - Pole - 02-11-2013 19:26 Przepraszam za odkop ale mam pytanie, czy używa ktoś tego programu i czy działa poprawnie ? Chciałbym go użyć do kubigo. RE: [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - bolo9797 - 02-11-2013 19:59 Moorhunt dziala w 100% prawidlowo Testowalem jak zarabialem kiedys na mypay RE: [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - paoz - 31-01-2015 23:52 Dziala komus jeszcze? sprawdzalem i nigdzie nie moglem zalozyc. Mam wersje 0.6.7.2 RE: [Poradnik] Jak tworzyć masowo konta email - Bartek16611 - 04-05-2015 14:09 Mi nie dziala |