Nowa Piramidka Samozarabiająca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowa Piramidka Samozarabiająca (/Temat-Nowa-Piramidka-Samozarabiajaca-66192) |
Nowa Piramidka Samozarabiająca - xilonen123 - 11-03-2013 22:45 Witam Temat jest poświęcony piramidce którą chce stworzyć. Piramidka będzie dotycztła Zielonego Maila. tu jest link z informacją o serwisie http://www.zielonymail.com Ogólnie będzie to wyglądać następująco: 1. Pierwsze 3 osoby rejestruje się z reflinka którego podam 2. Po zarejestrowaniu sie wysyłacie mi swojego reflinka na PW. 2. Kolejne osoby rejestrują się z reflinków poprzednich 3 osób. 3. I tak dalej... A w skrócie dążymy do tego żeby każy miał 3 poleconych. Wszystko będę zapisywał na forum w przygotowanej przeze mnie piramidzie. Aktualizacje będę robił po każdych 3 nowych użytkownikach. Jak dołączyć to proste: 1. Napisz tu posta z prośbą o dołączenie. 2. Poczekaj aż wyślę Ci na PW reflinka. 3. Zarejestruj się z niego i wyślij do mnie na PW swojego reflinka. Chce stworzyć jasny i czytelny system poleconych żadnych kłamstw i oszustw Jeśli macie jakieś pytania dotyczące tego serwisu proszę pisać na PW doradze.Dla początkujących to troche dziwne ale ja też zaczynałem samotnie.Dlatego razem wspólnymi siłami a najważniejsze chęcią stwożymy własny system w którym każdy będzie miał kożyści Myślę, że wszystko jasne zapraszam i życzę dużych zarobków. RE: Nowa Piramidka Samozarabiająca - MacieG - 11-04-2013 19:41 Zaraz sie zarejestruje. RE: Nowa Piramidka Samozarabiająca - qwertson - 22-04-2013 18:39 chce dołączyć RE: Nowa Piramidka Samozarabiająca - Zupagesto - 22-04-2013 18:50 Chcę dołączyć Nowa Piramidka Samozarabiająca - Klin - 27-06-2015 19:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |