Odsłona Clixsense od rejestracji aż po zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Odsłona Clixsense od rejestracji aż po zarobek (/Temat-Odslona-Clixsense-od-rejestracji-az-po-zarobek-66109) |
Odsłona Clixsense od rejestracji aż po zarobek - szybki13 - 10-03-2013 12:29 Witam wszystkich zainteresowanych zarobkiem przy pomocy serwisu Clixsense Po konsultacji z adminem, robię 2 odsłonę poradnika A wiec zaczynamy Zacznę od tego że jest to zagraniczny serwis. Spora grupa użytkowników gdy słyszy zagraniczny, rezygnuje z tej formy i korzysta tylko z polskich stron. Naprawdę nie ma się czego bać, używając przeglądarki chrome wszystko mamy przetłumaczone, więc jest tak jakbyśmy klikali na polskich serwisach Jest to w 100% wypłacalny bux. Użytkowników : ok 2 miliony i wciąż rośnie co pokazuje siłe tego serwisu Jak założyć konto??? To nic trudnego wystarczy wypełnić parę pól (imię, nazwisko, nazwa użytkownika, e-mail)
Wypłaty: PayPal/Payza/Liberty Reserve (ja osobicie posiadam PayPal) Wypłaty od 8$ Konto Standard i 6$ Konto Premium wykonywane są co poniedziałek i piątek. Program oferuje nam od 5 do 15 reklam dziennie w cenie od 0.001 do 0.02$ (które otwieramy, wybieramy obrazek z kotkiem, odczekujemy odpowiedni czas jaki widnieje na danej stronie i to wszystko) Otwieramy reklame Klikamy na kotka Czekamy dany czas w zależności od reklamy i to wszystko Dodatkowo możemy zbierać $ w grze ClixBird. (obrazek podzielony na 600 kratek który dziennie klikamy, Standard konto ma 25 szans zaś Premium 50 na dzień. Pod nie którymi kratkami kryją się nagrody od 1 centa do 5$. Potrzebujemy około 8-10 minut by wykonać to 100%) Słyszałem sporo opinii że to oszustwo, oto mały dowód, zarobiłem ostatnio 0,50$ ( można trafić 0,10$ 0,25$ 0,50$ 1,00$ 2,50$ 5,00$) Rozwiązywanie zadań za $ (wykonujemy zadania za które można zarobić od 0,03$ do 0,07$) Rozwiązywanie ankiet za $ (bardzo spory wybór za które można zarabiać od 0,01$ do nawet 1,50$ ) Clixsense oferty SupersonicAds Matomy TokenAds Instalujemy toolbar w naszej przeglądarce (będzie nam wyświetlał kiedy pojawią się nowe reklamy - fajna rzecz, gdyż reklamy pokazują się na bierząco) Można reklamować swoją strone już od 1,20$ (przykładowo mamy stonę która jest mało znana, w ten sposób za tą kwotę nasza strona może mieć nawet 500 wyświetleń co pozwala na bardzo szybki sposób na wypromowanie) Dzienna Checklista (polega na tym by wykonać parę rzeczy dziennie. Zobaczyć reklamy- min 10, zagrać ClixBird- min 14, wykonać zadania- min 10, wykonąć ankiet- min 2, odwiedzić forum- min 1 podstrona. Ja osobiście robię wszystko oprucz zadań wtedy i tak lista jest już zatwierdzona i dostajemy od 0,20$ za Checkliste wiadomo im więcej wykonamy ankiet, zadań, otworzymy reklam suma ta rośnie. Ja najwięcej za dzień zdobyłem 0,60$)
Konto Premium 17,00$ na rok!!!
Ten serwis oferuje naprawdę bardzo dużo A to najważniejszy dowód że w tym serwisie da się dorobić I dowód wypłaty na Paypal (mój Paypal jest w euro)
Aby dołączyć do Clixsense są 2 opcje 1. Reflink- zapisując się z tego linku zostaniesz moim poleconym czego nie ukrywam (nic cię to nie kosztuje) http://www.clixsense.com/?5143937 2. Link zwykły- zapisując się z tego linku zostanie ci przyznany sponsor w drodze losowanie spośród użytkowników Premium. http://www.clixsense.com RE: Odsłona Clixsense od rejestracji aż po zarobek - tomazzi - 10-03-2013 12:36 po pierwsze znajomość regulaminu forum : kolor czerwony tylko dla ekipy forum po drugie znajomość regulaminu forum ponownie : brak postów byś mógł zamieścić reflink RE: Odsłona Clixsense od rejestracji aż po zarobek - szybki13 - 10-03-2013 12:47 Już poprawiłem czerwony kolor a co do reflinka to pytałem się admina i udzielił zgody RE: Odsłona Clixsense od rejestracji aż po zarobek - Admin - 10-03-2013 13:03 i po trzecie - to opis korzystania z serwisu który możesz dołączyć do tematu, który jest poświecony clicksense a nie jakiś pomocny poradnik. Odsłona Clixsense od rejestracji aż po zarobek - Admin - 10-03-2013 13:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |