![]() |
Pomoc w zarabianiu na PayPal [Szukam] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pomoc w zarabianiu na PayPal [Szukam] (/Temat-Pomoc-w-zarabianiu-na-PayPal-Szukam-65911) |
Pomoc w zarabianiu na PayPal [Szukam] - InsaneProGamer - 05-03-2013 19:49 Witam wszystkich, Jestem nowym członkiem forum i chciałbym rozpocząć "zabawę" w zarabianie. Szukam doświadczonych i chętnych osób, które doradziłyby mi jak zacząć swoją przygodę. Odwdzięczę się rejestracjami z ref linków i aktywnym pomnażaniem swojego majątku (czyli również waszego), oraz REP na forum ![]() Metoda jaką chciałbym zarabiać to PPA, ale jeśli ktoś pomoże innym sposobem to chętnie przyjmę ![]() Jak na razie moja pierwsza wypłata wynosiła 6$ z adf.ly Informacje które mogą być przydatne. Nie mam konta w banku i mój PayPal nie jest zweryfikowany. Za pomoc serdecznie dziękuje. Kontakt: GG: 7447386 PW RE: Pomoc w zarabianiu na PayPal [Szukam] - Deotho - 05-03-2013 19:56 Masz wiele działów, a takie pytania pojawiały się milion razy - szukaj. RE: Pomoc w zarabianiu na PayPal [Szukam] - InsaneProGamer - 05-03-2013 19:59 Bardzo dużo przeczytałem, ale przekazywanie informacji jednej osobie a wszystkim użytkownikom bardzo się różni. Wolałbym porozmawiać sam na sam z kimś. RE: Pomoc w zarabianiu na PayPal [Szukam] - marcel_kk - 05-03-2013 20:03 (05-03-2013 19:59)InsaneProGamer napisał(a): Bardzo dużo przeczytałem, ale przekazywanie informacji jednej osobie a wszystkim użytkownikom bardzo się różni. Wolałbym porozmawiać sam na sam z kimś. To odpal GG, bo podajesz numer a ja słysze echo... RE: Pomoc w zarabianiu na PayPal [Szukam] - InsaneProGamer - 05-03-2013 20:08 Nie bylo mnie przez moment Pomoc w zarabianiu na PayPal [Szukam] - Admin - 05-03-2013 20:28 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |