[Rozwiązane]Co się stało z moim koncie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Co się stało z moim koncie (/Temat-Rozwiazane-Co-sie-stalo-z-moim-koncie-6581) |
[Rozwiązane]Co się stało z moim koncie - bartekfabin - 04-05-2010 17:03 Chciałem dzisiaj wejść na lockerz i wpisywałem mój mail i hasło kilka razy. Sprawdzałem capslock itp. Próbowałem i nic nie wchodzi nie mogę się zalogować. Dałem przypomnij hasło wpisałem maila i kod z obrazka i piszę : Sorry, there doesn't seem to be a user account with that email Patrzyłem też na pocztę o wiadomości od lockerz. Co się stało? Usuneli mi konto ? Ktoś mi ukradł ? Proszę o pomoc, gdyż miałem Z-List (czekam na koszulkę) i ponad 1400ptz. Z góry dzięki RE: Co się stało z moim koncie - Magnus - 04-05-2010 17:05 Wiele osób tak ma nie martw się .Oni coś robią ze sklepem chyba bo osobom co nie mają z-list chodzi RE: Co się stało z moim koncie - Draggy - 04-05-2010 17:10 @Magnus: Ja nie mam Z-list, a też nie mogę się zalogować.. Już chciałem do nich pisać że ktoś mi hacknął konto, na szczęście zobaczyłem ten temat. RE: Co się stało z moim koncie - bartekfabin - 04-05-2010 17:10 mam nadzieje i dzięki za odpowiedź bo już się bałem że straciłem moje konto RE: Co się stało z moim koncie - sobczuk21 - 04-05-2010 17:11 spokojnie, lockerz jeszcze dziś powinno działać RE: Co się stało z moim koncie - NaoS - 04-05-2010 17:14 Też nie mogę się zalogować, a jak próbuje zmienić hasło to: Sorry, there doesn't seem to be a user account with that email Przerażony jestem. Z-list i 2300 punktów RE: Co się stało z moim koncie - Marczyk - 04-05-2010 17:15 (04-05-2010 17:05)Magnus napisał(a): Wiele osób tak ma nie martw się .Oni coś robią ze sklepem chyba bo osobom co nie mają z-list chodzi No np. ja nie mam Z-Lista i też mi nie chodzi =] Nie ma znaczenia czy ma sie Z-listera. Nie przejmuj sie nie tylko Ty masz z tym problem, ja również na początku myślałem że mnie zhaczyli. RE: Co się stało z moim koncie - Aja - 04-05-2010 17:26 Ja jednym kontem z z-list moge wejsc a drugim juz nie wiec niemam pojecia z czym to sie moze wiazac napisalem juz do nich emaila rano ale na odpowiedz pewnie jeszcze poczekamy.. RE: Co się stało z moim koncie - Marello - 04-05-2010 18:44 Chyba zacznę zliczać te wszystkie tematy. Opcja szukaj nie boli. [Rozwiązane][Rozwiązane]Co się stało z moim koncie - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |