Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! (/Temat-Zarabiaj-na-PPA-z-Gittech-em-65722) |
Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! - Gittech - 01-03-2013 16:59 Witam!
Chcesz zacząć zarabiać w PPA, a zupełnie nie wiesz jak się do tego zabrać? Jeśli tak, to ten temat jest właśnie dla Ciebie! W zamian za to, że zostaniesz moim poleconym na CashFile.org lub FireCash.org dostajesz:
Dlaczego to robię? Po pierwsze wiem, jak jak trudno jest być początkującym i zarobić swoje debiutanckie $$. Po za tym mam pomysły na wiele nisz, ale ze względu na ograniczenia takie jak czas, czy szkoła nie jestem w stanie wycisnąć z nich wszystkiego. Zauważyłem również, że zaawansowani mentorzy przy kilkuset refach nie dają rady więc w pewien sposób chciałbym ich odciążyć i odpowiadać na te, nawet banalne pytania. Co z tego mam? Z każdego Twojego zarobionego dolara dostaję 10% (Ty oczywiście nic nie tracisz), więc nie bój się, że po prostu Cię oleję. Jak zacząć współpracę? Zarejestruj się z mojego reflinka TUTAJ (CashFile.org) i/lub TUTAJ (FireCash.org) podaj mi w mail'u swój nick jaki użyłeś w serwisie. Po otrzymaniu wiadomości rozpoczynamy współpracę! KONTAKT E-mail: [email protected] (odpowiedź w ciągu 24h, ale zazwyczaj odpowiadam od razu) Ten temat był już na forum, ale kiedy rozszerzyłem działalność o FireCash.org postanowiłem go przenieść tutaj. RE: Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! - Stworkowaty - 01-03-2013 17:37 Po pierwsze daj dowody wypłat, to za chęci osoby do współpracy, bo napewno nikt nie chce żeby lajk 10$ / msc go uczył jak ma zarabiać większe sumy. RE: Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! - Gittech - 01-03-2013 17:43 Okej, jak tylko przyjdzie najbliższa z CF to pokaże. Poza tym tym skąd wnioskujesz $10/msc, jeśli sygnaturką to przypominam, że dziś 1 marca, hehe RE: Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! - Sp00n - 01-03-2013 17:48 Tak tak odciążyć mentorów Zarobić chcesz a z poleconych na xd @Up Przecież miesiąc się zaczął dopiero dzisiaj 1 marca 1 dzień - 10 $$ RE: Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! - bios - 01-03-2013 17:57 Co to kuźwa za up!? RE: Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! - Stworkowaty - 01-03-2013 18:01 Podałem tylko przykład no ale spoko. RE: Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! - daniel42na - 01-03-2013 18:07 Taka moja sugestia, jeśli rzeczywiście potrafisz uczyć refów (i oczywiście zarabiać konkretne sumy co jest zrozumiałe dla "stanowiska" mentora). Wejdź sobie tutaj http://zarabiam.com/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806 I napisz do kilku osób z którymi przyłożysz się naprawdę do pracy. Dadzą Ci więcej zarobku niż 100 refów którym będziesz odbąkiwał raz na 3 dni, no i oczywiście oni będą szczęśliwsi. RE: Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! - Gittech - 23-03-2013 15:22 Jeśli kogoś interesują moje wypłaty zapraszam tutaj: http://zarabiam.com/Temat-Moja-przygoda-z-PPA-Gittech-66302 Zarabiaj na PPA z Gittech'em!!! - Hybrid1990 - 03-11-2018 20:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |