Założę konto z polecenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Założę konto z polecenia (/Temat-Zaloze-konto-z-polecenia-65671) |
Założę konto z polecenia - Limitless - 28-02-2013 16:48 Witam jeśli ktoś zainteresowany , proszę podać linka rejestracyjnego do aliorsycna (nie wiem ,może coś się dostaje za polecenie?) Kto pierwszy od tego się zarejestruje , link proszę podać w temacie może inni też skorzystają , bo ja nie mogłem znaleść. @edit Chodzi mi o konto osobiste RE: Założę konto z polecenia - recenzendt - 28-02-2013 16:52 (28-02-2013 16:48)Limitless napisał(a): Witam jeśli ktoś zainteresowany , proszę podać linka rejestracyjnego do aliorsycna (nie wiem ,może coś się dostaje za polecenie?) Kto pierwszy od tego się zarejestruje , link proszę podać w temacie może inni też skorzystają , bo ja nie mogłem znaleść. Osobiscie odradzam. Proponuje geinbank, 0 wałków, 0 opłat jak zrobisz w GetInOnline ( oddział dla młodzieży )... dostajesz do konta konsultanta ktory ma przydzial chyba do 300 klientów pzdr RE: Założę konto z polecenia - Limitless - 28-02-2013 16:54 Zależy mi akurat na koncie w Syncu , włąsnie wyczytałem , żę za polecenie dostaję się 50zł , więc kto pierwszy ten lepszy . Wychodzę zaniedługo bd koło 22 jeśli nikt się nie zgłosi zakładam bez polecenia. @edit Chciałbym liczyć na refbac chociarz 40% czyli 20zł ;p RE: Założę konto z polecenia - recenzendt - 28-02-2013 17:58 (28-02-2013 16:54)Limitless napisał(a): Zależy mi akurat na koncie w Syncu , włąsnie wyczytałem , żę za polecenie dostaję się 50zł , więc kto pierwszy ten lepszy . Wychodzę zaniedługo bd koło 22 jeśli nikt się nie zgłosi zakładam bez polecenia. Premia przysługuje w przypadku łącznego spełnienia poniższych warunków: umowa o konto zostanie zawarta w ciągu 30 dni od wysłania wniosku internetowego; w ciągu 60 dni od daty zawarcia umowy o konto osobiste Odbiorca Rekomendacji: - otrzyma na nie wpłaty w łącznej wysokości minimum 500 zł (np. przelew wynagrodzenia lub od rodziny czy znajomych), - dokona minimum jednej płatności kartą debetową. Uwaga: Premia nie przysługuje w przypadku polecenia konta osobistego osobie, która jest Klientem Alior Banku lub Alior Sync. Założę konto z polecenia - Hybrid1990 - 19-08-2017 14:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |