Łatwe kopiowanie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Łatwe kopiowanie. (/Temat-Latwe-kopiowanie-65655) |
Łatwe kopiowanie. - VIP - 28-02-2013 11:06 Witam. Poszukuję jakiegoś programu, który pomoże mi w kopiowaniu. Otóż, bardzo dużo serfuje po stronach i dosłownie co 20 sekund muszę : zaznaczać krótki tekst, wciskać ctrl + c, potem wchodzić w word, wciskać ctrl + v, i znów wracać do tekstu i to samo ... schodzi mi z tym dłuższy czas :/ Jest jakiś program który mi tą pracę ułatwi ? Miałem AutoCopy które polegało na tym że jak tylko zaznaczymy tekst, on automatycznie się kopiuje i zapisuje do jakiegoś schowka no ale nie mogłem go odnaleźć. Pozdrawiam RE: Łatwe kopiowanie. - Max998 - 28-02-2013 11:14 A czy nie będzie o wiele szybciej zaznaczając lewym przyciskiem myszki jakiś tekst i wciskając później prawy przycisk myszki kopiując go, później prawy PM i lewym kliknąć wklej, chyba, że nie korzystasz z przewodowej/bezprzewodowej myszki jeśli masz laptopa. Jakbym chciał tak cały czas klikać kombinację klawiszy na klawiaturze to by mnie coś trafiło. RE: Łatwe kopiowanie. - VIP - 28-02-2013 11:15 W moim przypadku nie będzie szybciej. Poszukuję programu RE: Łatwe kopiowanie. - Mksuzi - 28-02-2013 11:38 (28-02-2013 11:14)Max998 napisał(a): A czy nie będzie o wiele szybciej zaznaczając lewym przyciskiem myszki jakiś tekst i wciskając później prawy przycisk myszki kopiując go, później prawy PM i lewym kliknąć wklej, chyba, że nie korzystasz z przewodowej/bezprzewodowej myszki jeśli masz laptopa. Jakbym chciał tak cały czas klikać kombinację klawiszy na klawiaturze to by mnie coś trafiło. Ta metoda jest o wiele wolniejsza niż użycie skrótów klawiszowych - nawet jeśli ruchy myszką masz opanowane do perfekcji. RE: Łatwe kopiowanie. - Max998 - 28-02-2013 11:46 Być może masz rację aczkolwiek mnie się wydawało, że to szybsze rozwiązanie. RE: Łatwe kopiowanie. - laterpl - 28-02-2013 12:41 Może taki program: Zawsze byłby "on top" na pulpicie. Zaznaczasz tekst , klikasz CTRL+C , klikasz na program myszką . Skopiowany tekst by wklejał się do jakiegoś textboxa , i potem doklejał ten tekst , gdy skończysz już kopiować , klikniesz na programie żeby skopiował wszystko to co wklejałeś tam i wkleisz se to do Worda , robisz jakieś przeróbki czy coś. Nie wiem czy to Ci się przyda , ale jak coś to mogę takie coś zrobić ;p RE: Łatwe kopiowanie. - VIP - 28-02-2013 12:47 Czy to ma wyglądać tak ? Interpretacja : 1. Ściągam Twój program, jest on włączony zawsze widoczny na wierzchu ( on top ). 2. Zaznaczam tekst myszką, klikam Ctrl + C. 3. Wchodzę myszką do Twojego programu gdzie widnieje pole robocze i skopiowany tekst automatycznie mi się tam wklei tak? Bez kombinacji klawiszy Ctrl + V. 4. Potem zaznaczam drugi tekst, robię to samo co w punkcie 3 i wcześniej wklejony tekst nie zniknie, tylko będą już w tym polu dwa teksty wklejone. Dobrze myślę ? Jeśli tak - zabieraj się do roboty, he he RE: Łatwe kopiowanie. - laterpl - 28-02-2013 12:56 Tak , dobrze zrozumiałeś ;P Za kilka minut dostaniesz program ;P //Sprawdź PW RE: Łatwe kopiowanie. - VIP - 28-02-2013 18:19 Dobra, poszukiwania zakończone. Użytkownik laterpl stworzył dla mnie programik dokładnie taki jaki chciałem Dziękuje za zainteresowanie tematem - laterpl oczywiście repucik. Pozdrawiam. Łatwe kopiowanie. - Coristo - 28-02-2013 18:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |