Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Łatwe kopiowanie. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Łatwe kopiowanie. (/Temat-Latwe-kopiowanie-65655)

Łatwe kopiowanie. - VIP - 28-02-2013 11:06

Witam.

Poszukuję jakiegoś programu, który pomoże mi w kopiowaniu.
Otóż, bardzo dużo serfuje po stronach i dosłownie co 20 sekund muszę :

zaznaczać krótki tekst, wciskać ctrl + c, potem wchodzić w word, wciskać ctrl + v, i znów wracać do tekstu i to samo ... schodzi mi z tym dłuższy czas :/

Jest jakiś program który mi tą pracę ułatwi ?
Miałem AutoCopy które polegało na tym że jak tylko zaznaczymy tekst, on automatycznie się kopiuje i zapisuje do jakiegoś schowka no ale nie mogłem go odnaleźć.

Pozdrawiam Smile

RE: Łatwe kopiowanie. - Max998 - 28-02-2013 11:14

A czy nie będzie o wiele szybciej zaznaczając lewym przyciskiem myszki jakiś tekst i wciskając później prawy przycisk myszki kopiując go, później prawy PM i lewym kliknąć wklej, chyba, że nie korzystasz z przewodowej/bezprzewodowej myszki jeśli masz laptopa. Jakbym chciał tak cały czas klikać kombinację klawiszy na klawiaturze to by mnie coś trafiło.

RE: Łatwe kopiowanie. - VIP - 28-02-2013 11:15

W moim przypadku nie będzie szybciej.
Poszukuję programu Smile

RE: Łatwe kopiowanie. - Mksuzi - 28-02-2013 11:38

(28-02-2013 11:14)Max998 napisał(a):  A czy nie będzie o wiele szybciej zaznaczając lewym przyciskiem myszki jakiś tekst i wciskając później prawy przycisk myszki kopiując go, później prawy PM i lewym kliknąć wklej, chyba, że nie korzystasz z przewodowej/bezprzewodowej myszki jeśli masz laptopa. Jakbym chciał tak cały czas klikać kombinację klawiszy na klawiaturze to by mnie coś trafiło.

Ta metoda jest o wiele wolniejsza niż użycie skrótów klawiszowych - nawet jeśli ruchy myszką masz opanowane do perfekcji.

RE: Łatwe kopiowanie. - Max998 - 28-02-2013 11:46

Być może masz rację aczkolwiek mnie się wydawało, że to szybsze rozwiązanie. Smile

RE: Łatwe kopiowanie. - laterpl - 28-02-2013 12:41

Może taki program:
Zawsze byłby "on top" na pulpicie.
Zaznaczasz tekst , klikasz CTRL+C , klikasz na program myszką .
Skopiowany tekst by wklejał się do jakiegoś textboxa , i potem doklejał ten tekst , gdy skończysz już kopiować , klikniesz na programie żeby skopiował wszystko to co wklejałeś tam i wkleisz se to do Worda , robisz jakieś przeróbki czy coś.
Nie wiem czy to Ci się przyda , ale jak coś to mogę takie coś zrobić ;p

RE: Łatwe kopiowanie. - VIP - 28-02-2013 12:47

Czy to ma wyglądać tak ?
Interpretacja :

1. Ściągam Twój program, jest on włączony zawsze widoczny na wierzchu ( on top ).
2. Zaznaczam tekst myszką, klikam Ctrl + C.
3. Wchodzę myszką do Twojego programu gdzie widnieje pole robocze i skopiowany tekst automatycznie mi się tam wklei tak? Bez kombinacji klawiszy Ctrl + V.
4. Potem zaznaczam drugi tekst, robię to samo co w punkcie 3 i wcześniej wklejony tekst nie zniknie, tylko będą już w tym polu dwa teksty wklejone.

Dobrze myślę ?
Jeśli tak - zabieraj się do roboty, he he Smile

RE: Łatwe kopiowanie. - laterpl - 28-02-2013 12:56

Tak , dobrze zrozumiałeś ;P Za kilka minut dostaniesz program ;P

//Sprawdź PW Wink

RE: Łatwe kopiowanie. - VIP - 28-02-2013 18:19

Dobra, poszukiwania zakończone.
Użytkownik laterpl stworzył dla mnie programik dokładnie taki jaki chciałem Smile

Dziękuje za zainteresowanie tematem - laterpl oczywiście repucik.

Pozdrawiam.

Łatwe kopiowanie. - Coristo - 28-02-2013 18:25

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.