[Zlecę] naprawę polskich znaków, dodanie galerii i synchornizację z FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Zlecę] naprawę polskich znaków, dodanie galerii i synchornizację z FB (/Temat-Zlece-naprawe-polskich-znakow-dodanie-galerii-i-synchornizacje-z-FB-65551) |
[Zlecę] naprawę polskich znaków, dodanie galerii i synchornizację z FB - Uriel - 25-02-2013 18:43 Witam tak jak w tytule przenosiłem stronę (wykonaną w php) na inny serwer i mam problem z "krzaczkami", dodatkowo chcę aby ktoś zrobił (wgrał) jakąś galerię do niej oraz wprowadził komentarze z facebooka. Zlecenie trochę większe to też dobrze można zarobić, szczegóły omówimy przez gg albo maila. Bardzo zależy mi na czasie Moje gg: 31678151 mail: [email protected] RE: [Zlecę] naprawę polskich znaków, dodanie galerii i synchornizację z FB - ggx077 - 26-02-2013 09:36 pisz na pw ocb jezeli jeszcze nikt nie napisał RE: [Zlecę] naprawę polskich znaków, dodanie galerii i synchornizację z FB - Admin - 26-02-2013 15:24 jak aktualne to na pw proszę opisać szczegóły. [Zlecę] naprawę polskich znaków, dodanie galerii i synchornizację z FB - Coristo - 26-06-2013 20:16 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |