Doświadczony "sponsor" od zaraz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Doświadczony "sponsor" od zaraz (/Temat-Doswiadczony-sponsor-od-zaraz-65524) |
Doświadczony "sponsor" od zaraz - Bagrados - 25-02-2013 12:58 Witam, Najpierw kilka złów o mnie: Zarabiam przez internet kilka lat głównie hyipy i obecnie od ponad roku firma bannersbroker. Z tego typu firm sie utrzymuje i mam w tym juz spore doswiadczenie. Pamietam jak jakies 2 lata temu próbowałem swoich sił w uploadzie i zarobiłem może z 200$ póżniej wolalem powyzszą forme zarobku. Jak w hyipach i BannersBroker jestem na bieżąco tak w uploadzie już nie moje stare konta na yt juz dawno zbanowane a boty tez sie gdzieś podziały. W związku z moja główna formą zarabiania mam nei wiele czasu na uczenie sie na wlasna reke od nowa aktualnosci zwiazanych z uploadem dla tego postanowiłem poszukać osoby do współpracy na tym polu. Mianowicie szukam osoby która siedzi w uploadowaniu juz spory kwalał czasu, zarabia spore pieniadze z tego oraz ma czas i chęci by zostać moim mentorem. Co oferuje w zamian? Normalnym jest że bede poleconym tej osoby. Chętnie odkupie także materiały potrzebne do maksymalizacji zysków w tej dziedzinie. Jeśli uznam że dana osoba faktycznie ma spore doswiadczenie jestem w stanie także zapłacić jej za szkolenie w tym biznesie. A także służę doświadczeniem w mojej specjalizacji biznesu sieciowego w BB jestem jednym z pierwszych polaków z ponad stu osobowa grupą Po prostu licze na kontakt osoby z którą bedzie nam sie mile współpracowało. Pozdrawiam RE: Doświadczony "sponsor" od zaraz - surfer0700 - 25-02-2013 13:00 Tutaj masz temat w którym powinieneś załączyć swój anons: http://zarabiam.com/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806?page=8&highlight=szukasz+mentora RE: Doświadczony "sponsor" od zaraz - Bagrados - 25-02-2013 13:06 ok wybacz juz sie przenoszę RE: Doświadczony "sponsor" od zaraz - barttek23 - 25-02-2013 13:12 interesuję Cie zarabianie PPD czy PPA? Doświadczony "sponsor" od zaraz - yazir - 25-02-2013 13:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |