Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
dlaczego SEJFIK? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: dlaczego SEJFIK? (/Temat-dlaczego-SEJFIK-65486)

dlaczego SEJFIK? - bialy52 - 24-02-2013 17:38

Na stronę sejfik.com trafiłem przypadkiem prawie dwa lata temu, o ile pamiętam niechcący gdzieś trafiłem na link do strony (szukałem stron na których można zarabiać – zastanawiając się na czym to polega). Rejestracja, pierwsze logowanie bez najmniejszego problemu. I rozpoczęło się klikanie. Płatne maile (początkowo na własną skrzynkę, później znacznie wygodniej na in-box), płatne kliki i kliki konkursowe, później płatne pobieranie. Na początku wątpliwości, poklikasz, poklikasz i czy coś z tego będziesz miał. Jak się okazało oprócz zarobku klikanie na sejfiku to może być także dobra zabawa (to nie tylko gry jak „orzeł czy reszka”, czy też „otwórz sejfik” – przeznaczona raczej dla „hazardzistów”). Po prostu klikanie może wciągnąć a mobilizują do tego konkursy aktywności, sam staram się utrzymać w pierwszej 100-tce w tych konkursach, choć takie miejsce poza satysfakcją nic nie daje. A teraz moja opinia o sejfiku:
- klikanie „wciąga”,
- serwis jest w pełni wypłacalny,
- wypłaty są dokonywane w regulaminowym terminie a to rzadkość nawet w największych tego typu (polskich – na zagranicznych nie próbowałem) serwisach,
- jest wiele możliwości (opcji) zarabianie choć oczywiście przez klikanie nigdy fortuny nie zarobisz.

RE: dlaczego SEJFIK? - Rogeros - 24-02-2013 17:41

Lepsze są taski od tego sejfika Smile

RE: dlaczego SEJFIK? - mlekoju - 24-02-2013 17:46

I ile łącznie zarobiłeś przez te 2 lata? Spora suma?

dlaczego SEJFIK? - Coristo - 24-02-2013 17:54

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.