Pare pytań... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Pytania i Odpowiedzi (/Forum-Pytania-i-Odpowiedzi-52) +----- Wątek: Pare pytań... (/Temat-Pare-pytan-6548) |
Pare pytań... - Mateusz794 - 04-05-2010 05:58 witam dopiero co sie zarejestrowałem Ile trwa restock napisałeś do wyczerpania zapasów czyli około ile? Nagrody można zamawiać tylko podczas restocku? I jaki jest czas dotarcia nagrody? Zamówiłem koszulke kiedy mogę sie jej spodziewać? i jeszcze 2 pytanka: restock bedzie jeden na miesiąc (tak jak na lockerz)??? I czy zadania są nowe codziennie? Prosze o wyrozumiałość RE: Pare pytań... - Bolt - 04-05-2010 08:29 1. Tak jak na lockerz, do wyczerpania zapasów 2. Tak 3. Ok 3 tygodni 4. Także ok 2-3 tygodni 5. Podobno mają być częściej lecz pewności nie ma 6. Tak, 3 zadania dziennie |