Mentorzy na HighCash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: Mentorzy na HighCash.org (/Temat-Mentorzy-na-HighCash-org-65453) Strony: 1 2 |
Mentorzy na HighCash.org - HighCash.org - 24-02-2013 01:50 Aby zaoszczędzić czasu większości osobom w przekopywaniu się przez tematy i szukaniu kontaktu do oficjalnych mentorów serwisu HighCash.org, postanowiliśmy stworzyć ten temat, by każdy mógł szybko nawiązać współpracę z naszymi mentorami. Zapewniamy, że są to lojalne osoby udzielające profesjonalnej pomocy swoim poleconym.
NeedMoney/Adreon - szkolący osoby mające już jakąkolwiek wiedzę związaną z zarabianiem na PPA (wymagania: własna domena oraz blog) E-mail: [email protected] Link do tematu: KLIK! HAUKA - pomagający zarówno osobom początkującym jak i zaawansowanym (wymagania: brak) E-mail: [email protected] Link do tematu: KLIK! RE: Mentorzy na HighCash.org - krisrob - 20-07-2013 19:50 Błagam nie nadużywajcie słowa "mentor". Piszcie proszę szkolący albo dający instrukcje ale nie mentor proszę, żenada, to nie pasuje do tego. RE: Mentorzy na HighCash.org - HAUKA - 21-07-2013 18:40 (20-07-2013 19:50)krisrob napisał(a): Błagam nie nadużywajcie słowa "mentor". Piszcie proszę szkolący albo dający instrukcje ale nie mentor proszę, żenada, to nie pasuje do tego. Z tego co wiem, to nie korzystałeś z pomocy żadnego z Nas. "Nie znam się to się wypowiem". RE: Mentorzy na HighCash.org - Boguśś - 25-08-2013 19:19 Napisałem pw do HAUKA. Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze pracowało. RE: Mentorzy na HighCash.org - octawius - 22-09-2013 00:37 Jeśli jest ktoś chętny to mogę paru osobom pomóc lub dać parę wskazówek. Kontakt PW ;d RE: Mentorzy na HighCash.org - Sergiej - 16-10-2013 10:19 Witam! szukam mentora, który pomoże mi zacząć w HC, czyli min. w: 1. Blogu - Instalacji Wordpress - Dobórze Najlepszego Szablonu - Instalacji wszystkich wtyczek - Stworzeniu Oryginalnego Logo - Przygotowaniu Bloga pod SEO - promowaniu Bloga - wyborze serwera oraz domeny 2. Nisze - znalezieniu topowej niszy - promowaniu nisz na wiele sposobów. - tworzeniu w VB - stworzeniu filmów w Camtasia Studio oraz Sony Vegas. itp.... Pleas Help!Sad RE: Mentorzy na HighCash.org - GreenMachine - 10-11-2013 22:12 Ja tak samo jak kolega wyżej prosiłbym o pomoc. ( Sony vegas'a mam opanowanego bdb więc tu problemów by nie było ) RE: Mentorzy na HighCash.org - TikTak - 19-11-2013 14:29 Równiez szukam pomocy ale bez inwestycji ! w host i domene któryś jest chętny pomóc? RE: Mentorzy na HighCash.org - SureQ - 19-11-2013 17:51 Mentor się do ciebie sam nie zgłosi to ty masz się do mentora zgłosić RE: Mentorzy na HighCash.org - HAUKA - 19-11-2013 18:33 (19-11-2013 17:51)SureQ napisał(a): Mentor się do ciebie sam nie zgłosi to ty masz się do mentora zgłosićDokładnie |