![]() |
Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Clickpaid.com - Frederick Mann powraca (/Temat-Clickpaid-com-Frederick-Mann-powraca-65244) |
Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - Blues - 21-02-2013 04:06 ![]() Nowy projekt Fredericka Manna ![]() Zasady podobne do tych w PC. Czyli dostajemy 2% od Poniedziałku do Piątku oraz 1% w weekend. Musimy obejrzeć codziennie 3 reklamy. Każdy Pakiet Reklamowy zawiera 1000 wyświetleń naszej strony Wypłaty będą rozsyłane co tydzień. Prowizja z poleconych to 10% i 5% z odpowiednio 1 i 2 poziomu Minimum do wypłaty to 20$ Obsługiwane procesory to : Payza, STP, LR, PM, Ego Pay Dodatkowym źródłem $ mają być oferty i ankiety, które możemy wykonywać Program obecnie w fazie pre-launch, można się rejestrować. Start 1 Marca. Dodatkowo dzisiaj odbędzie się konferencja z F. Mannem, który przedstawi program. Reflink: http://www.clickpaid.com/?r=18 (po wejściu upewnij się, że na górze strony widzisz "You are referred by" . Sprawdzajcie SPAM po rejestracji bo tam może wpaść email potwierdzający) Czysty link: http://www.clickpaid.com RE: Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - duzypawel - 22-02-2013 11:31 przecież F. Mann oddał JBP w ręce młodszych a sam przeszedł na 'zasłużoną emeryturę'... ![]() program w fazie pre-launch czyli wystartuje sooooooooooon ![]() ja się raczej nie skuszę ale trzymam kciuki ![]() RE: Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - Blues - 22-02-2013 11:34 Ale wrócił z emeryturki już ![]() Startuje rzeczywiście SOOOOOOON bo już 1 Marca Powiem tylko, że... 30 godzin -> ponad 10 tysięcy użytkowników Szykuje się dobry programik ![]() RE: Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - Ruska34 - 22-02-2013 11:41 Restarty będą ? RE: Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - Blues - 22-02-2013 11:42 Nie widziałem takiej informacji jeszcze, ale zakładałbym, że tak. To daje programowi nowe siły zawsze ![]() RE: Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - patryk574 - 22-02-2013 13:48 nie mogę załączyć strony :/ może ktoś podać link do np FAQ to może mi się uda RE: Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - Blues - 22-02-2013 13:50 Próbuj wytrwale ![]() RE: Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - Meloman - 23-02-2013 11:02 Zobaczymy jak to wyjdzie z tym programem bo na razie dla mnie to wielki znak zapytania. Jeśli program postawiony jest w celu jak najdłuższego płacenia to naprawdę warto będzie wejść w niego, zresztą statystyki mówią same za siebie 10.000 nowych użytkowników w 30 godzin ? Gorzej jeśli program będzie postawiony w celu wzbogacenia się tylko dla F.manna bo każdy wie że większość osób "idzie" za programami F.manna i ma do nich potencjał [w tym ja] i najgorszą opcja będzie jeśli F.mann zwinie się po miesiącu, lub po prostu postawi ten oto program do tego aby dać zastrzyk gotówki który może oddać do Profitclicking ![]() Miejmy nadzieje że to tylko nowy program, który z taką ogromną już rzeszą użytkowników będzie tak długo wypłacalny jak było wypłacalne JBP. Powodzenia, bądźcie ostrożni ![]() RE: Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - Ruska34 - 23-02-2013 11:08 Za 200$ można zaryzykować ![]() RE: Clickpaid.com - Frederick Mann powraca - kleomenes - 23-02-2013 13:28 @UP Ano można. Zarejestrowany z refa ![]() |